noodles volos banner

Kοντά σε Κουτσιανικούλη τα Τρίκαλα

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση στη football league είναι ο ΑΟ Τρίκαλα καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κινηθεί και έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο 27χρονος μέσος φέρεται να αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τότε σύντομα θα περάσει το κατώφλι του Σταδίου για λογαριασμό των «κυανέρυθρων».
Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1988 και εκίνησε την καριέρα του στην ερασιτεχνική ομάδα του Ηρακλή Χάλκης, όπου τον είδε ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τον κάλεσε στην Εθνική Νέων, αλλά και τον πρότεινε ως μεταγραφή στην ομάδα του ΟΦΗ. Ο τότε προπονητής του ΟΦΗ Γερμανός Ράινερ Μάουρερ τον απέρριψε, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει η άλλη ομάδα του Ηρακλείου, ο Εργοτέλης.
Στον Εργοτέλη αγωνίστηκε για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους (2007-08 και 2008-09) κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του 2009 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αντί του ποσού των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Έμεινε στην Τούμπα για δύο σεζόν, αφού το 2011 επέστρεψε στον Εργοτέλη. Το καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον ΟΦΗ. Στις 18 Ιανουαρίου του 2015 ανακοινώθηκε η αποχώρηση του από τον σύλλογο του Ηρακλείου.