noodles volos banner

Δεν βγήκαν τα δελτία των 11 μεταγραφών στην Παναχαϊκή

Καταστροφική εξέλιξη στην Παναχαϊκή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews, κανένας εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν βρέθηκε την Παρασκευή ως όφειλε, στα γραφεία της διοργανώτριας για να επικυρωθούν τα συμβόλαια των νεοαποκτηθέντων. Μέχρι και αργά το μεσημέρι αυτό δεν είχε γίνει και η προθεσμία ενίσχυσης εξέπνευσε.

Αυτό σημαίνει ότι οι Αχαιοί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συνεχίσουν (το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουν) δίχως τους έντεκα νέους ποδοσφαιριστές, παρότι η διοίκηση διαβεβαίωνε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την έκδοση των δελτίων.
Αυτή την ενημέρωση είχε και ο προπονητής, Στάθης Σταθόπουλος, ο οποίος έβγαλε 18άδα για την αναμέτρηση της Κυριακής (14/2) με την Κέρκυρα. Συμπεριέλαβε τους εξής: Πέδρο, Ασίγκμπα, Γεωργαντόπουλο, Καπούταγλη, Κουραχάνη, Λαθύρη, Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, Μουκίδη, Πατάπη, Πετρόπουλο, Πινδώνη, Ρόκα, Σιδέρη, Στρέζο, Τρίγκα, Τσεβά, Χαρτσιά, Χούσα.
Από τη στιγμή που τα νέα αποκτήματα δεν θα καταφέρουν να δώσουν επίσημο ματς με την Παναχαϊκή, η μόνη τους δυνατότητα πια είναι να παίξουν στη Γ' Εθνική, όπου η προθεσμία για μεταγραφές τελειώνει στις 29/2. Εννοείται ότι με τα έως τώρα δεδομένα από τους 18 προαναφερθέντες, οι 8 μένουν εκτός πλάνων! 
Υπενθυμίζεται ποιοι ήταν οι 11 ποδοσφαιριστές που θα ενίσχυαν τους «κοκκινόμαυρους»: Τσεβάς (Πιερικός), Σπυρόπουλος (Δόξα Παραλίας), Καπούταγλης (Νέοι), Πατάπης (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου), Ρογγότης (Κ20 Βέροιας), Γεωργαντόπουλος (Φωκικός), Διγαλάκης (ελεύθερος), Λαθύρης (Διαγόρας Βραχναίικων), Σιδέρης (ΠΑΟ Βάρδα), Κουραχάνης (ΠΑΟ Βάρδα), Πετρόπουλος (Αχαϊκή).

flnews.gr