noodles volos banner

" Είναι ιδέα, τιμή και αξία να αναλάβω να τρέξω το χτίσιμο του Ολυμπιακού"

Το ότι έχει δεχθεί πρόταση να τρέξει το σχεδιασμό για τον Ολυμπιακό Βόλου, μαζί με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη -όπως σάς ενημερώσαμε την Μεγ. Τρίτη- παραδέχθηκε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Trikalascore. Ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών μίλησε για την ομάδα των Τρικάλων (στην οποία είναι στενός συνεργάτης του Χρήστου Γιαλιά) αλλά στο τέλος, ερωτηθείς για τα όσα ακούγονται περί εμπλοκής του στον Ολυμπιακό Βόλου, παραδέχεται ότι του έχει γίνει κρύση.

Το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης έχει ως ακολούθως:
Ερ: Ποια η σχέση που έχεις σήμερα με το Χρήστο Γιαλιά; Συνεχίζεις να είσαι κοντά στην ομάδα των Τρικάλων; Μαθαίνουμε ότι τη νέα σεζόν θα στηρίξεις την ομάδα της πατρίδας σου, τον Ολυμπιακό Βόλου. Ισχύει αυτό και αν ναι με ποιο τρόπο θα γίνει;

Απ:Με τον Χρήστο Γιαλιά με συνδέει μια φιλία πρώτα απ' όλα και μετά συνεργασία. 'Εχουμε ζήσει καλές και κακές στιγμές μαζί. Η οικογένεια Γιαλιά για εμένα θεωρείται ως η δεύτερη οικογένειά μου, γιατί έχουμε κοινές απόψεις για τη ζωή, αλλά και για το ποδόσφαιρο. Τον Χρήστο Γιαλιά και τα μάτια σας. Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι από την ιδιαίτερη πατρίδα μου το Βόλο μου έκαναν την τιμή να αναλάβω τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι ιδέα, τιμή και αξία να αναλάβω να τρέξω το σχεδιασμό και το χτίσιμο της ομάδας. Χάρη στην εκτίμηση του πρώην προέδρου Παναγιώτη Μποτσιβάλη, εφόσον ευδοκιμήσει η συνεργασία, όπως και με άλλους δικούς μου επιχειρηματίες.

Last modified onFriday, 29 April 2016 10:22