noodles volos banner

Έλυσε το συμβόλαιό του ο Νικολακάκης

Έλυσε το συμβόλαιό του με τη Λάρισα ο 24χρονος αμυντικός, λόγω «φορτώματος» στη θέση του. Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ: «Πριν από λίγη ώρα έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΑΕΛ ο εξαίρετος ποδοσφαιριστής Μανώλης Νικολακάκης. Όπως είναι γνωστό ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο για ακόμη 2 χρόνια με την ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που ήρθαν το καλοκαίρι του 2015, αλλά λόγω της ύπαρξης στην ίδια θέση του 22χρονου Ρέντζα, του 19χρονου Μασούρα και του 19χρονου Ζέρρη το τελευταίο διάστημα ήταν εκτός πλάνων του κ. Τσιώλη. Ο Μανώλης Νικολακάκης παρακάλεσε να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στην ΠΑΕ Τρίκαλα και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημά του. Η ΠΑΕ ΑΕΛ τον ευχαριστεί για τα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται μαζί με την ΠΑΕ Τρίκαλα να κατακτήσουν την άνοδο στη Super League».

Η ΑΕΛ επέκτεινε ως το 2020 τα συμβόλαια των Καπού, Χοτζάλι και Μασούρα και έπεται συνέχεια.
Ημέρα επεκτάσεων συμβολαίων ήταν για την ΑΕΛ η Παρασκευή. Η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι τα συμβόλαια των Δημήτρη Καπού, Γκέρτιν Χοτζάλι, Γιάννη Μασούρα επεκτάθηκαν για δύο ακόμα χρόνια, με τη λήξη τους να είναι πλέον στις 30 Ιουνίου 2020, ενώ προανήγγειλε ότι θα συμβεί το ίδιο και με τους τερματοφύλακες, Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, Ζαχαρία Καβουσάκη. Σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις, τα τρία συμβόλαια που εκπνέουν είναι αυτά των Μπανούση, Κομεσίδη, Μπόγιοβιτς. Πρόθεση, όπως αναφέρθηκε, είναι η παραμονή και των τριών. Το δελτίο Τύπου ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιμήκυνση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Καπό, Γκέρτι Χοτζάλι και Γιάννη Μασούρα από 2 σε 4 χρόνια. Συγκεκριμένα το συμβόλαιο όλων έληγε στις 30/6/18 και πλέον λήγει στις 30/6/2020. Τις επόμενες ημέρες θα επιμηκυνθεί η συνεργασία με τους Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Ζαχαρία Καβουσάκη, ώστε επίσης τα συμβόλαιά τους από το 2018 να λήγουν το 2020.
Αναμένεται η ολοκλήρωση των συζητήσεων για την ανανέωση συνεργασίας με τους Δημήτρη Κομεσίδη, Κώστα Μπανούση αλλά και του Μίλαν Μπόγιοβιτς, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30/6/2016 και είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές μας που έχουν συμβόλαια κοντά στη λήξη τους».

Last modified onFriday, 27 May 2016 14:26