noodles volos banner

Τα νέα γραφεία του Απόλλωνα Σμύρνης

Η διοικητική έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης έφυγε από το γήπεδο της Ριζούπολης και μεταφέρθηκε την Κηφισίας. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Δέκα μήνες σκληρής δουλειάς. Αρχιτέκτονες και γραφίστες που χρειάστηκε να επισκεφθούν γραφεία μεγάλων ομάδων στο εξωτερικό όπως αυτά της Μίλαν και της Ίντερ.
Η μια από τις δύο πτέρυγες των νέων γραφείων της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εγκαινιάστηκε σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα Αθηνών και πρόεδρο της μητροπολιτικής επιτροπής πολιτικής προστασίας και ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργο Καραμέρο. Ένας χώρος τριακοσίων τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος κατασκευάστηκε με τη χορηγία της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ, η οποία αποτελεί και τον κύριο χορηγό της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα μετατρέπεται εύκολα σε αίθουσα προβολής και σε αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου. Μέσω των νέων γραφείων επιτυγχάνεται η αξιοποίηση του μεγάλου ιστορικού αρχείου που διαθέτει η ΠΑΕ με βίντεο και φωτογραφίες από τα ιστορικά γεγονότα της Σμύρνης και φυσικά την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα. Παράλληλα πρόκειται για μια αίθουσα που θα μπορεί να εξυπηρετήσει την παρακολούθηση αγώνων του Απόλλωνα ενώ προγραμματίζονται προβολές πολιτιστικού – ιστορικού περιεχομένου. Στο κτίριο στεγάζεται η μπουτίκ της ΠΑΕ και η τροπαιοθήκη με τα τρόπαια της ομάδας.
Παράλληλα, στο πλαίσιο των εγκαινίων ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ:
α) Η ίδρυση τμημάτων υποδομής με την ονομασία «Ακαδημίες Υποδομών όλων των ηλικιών της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης».
β) Έναρξη των ενεργειών για τη συνεργασία με 10 ερασιτεχνικά σωματεία της Αθήνας, προκειμένου να ενταχθούν στον σχεδιασμό του προγράμματος που αφορά ακαδημίες της ΠΑΕ Απόλλων με στόχο την αξιοποίηση νέων ταλέντων και φυσικά την παροχή τεχνογνωσίας από την ΠΑΕ Απόλλων στα ερασιτεχνικά σωματεία».