noodles volos banner

Διέλυσε με 4-0 τον Άρη η Λαμία

Πραγματοποιώντας μακράν τη χειρότερη εμφάνισή του στα φιλικά που έχει δώσει ως τώρα, ο Άρης γνώρισε βαριά ήττα με 0-4 από τη Λαμία στο ΔΑΚ! Σίγουρα πρόκειται για ένα «καμπανάκι» για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που καλείται να διορθώσει αρκετά πράγματα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, έστω κι αν η σέντρα ακόμη αργεί.

Οι κίτρινοι παρουσίασαν πολλά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία, έλλειψη νεύρου και διάθεσης, ενώ επιθετικά ήταν ασύνδετοι και χωρίς την απαιτούμενη χημεία.

Στο ξεκίνημα ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ντούνη (σ.σ. στο 10' απέκρουσε ο Πίτκας), όμως στη συνέχεια η εικόνα του ήταν πολύ άσχημη.

Στο 15΄ο Διούδης είπε «όχι» σε σουτ του Πίντο, ενώ λίγο άουτ πέρασε κεφαλιά του Βασιλόγιαννη στο 22’. Το σκορ άνοιξε στο 42΄, όταν ο Μπούρμπος υπέπεσε σε πέναλτι με τον Πίντο να κάνει το 1-0 από τα 11 βήματα.

Στο δεύτερο μέρος όχι μόνο δεν ήρθε η αντίδραση από τους παίκτες του Αναστόπουλου, αλλά αντιθέτως η κατάρρευση και η κυριαρχία της Λαμίας.

Στο 53΄ Βάντερσον έκανε το 2-0 με σουτ, στο 63΄ο Τσούκαλος ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κοτσώνης μόλις τρία λεπτά αργότερα, στο 66΄ με κεφαλιά.

Ο Άρης από την πλευρά του ήταν να απειλήσει δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Νέτο να έχει ισάριθμα δοκάρια.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ομο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο, Βάντερσον.

Έπαιξαν επίσης οι: Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Καραγιάννης, Αυγενίκου, Πατσαρούχας, Παπαευθυμίου

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (55΄Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνης (55΄Καράμπελας), Ρόβας (55΄Νέτο), Αντρέου (55΄Παυλίδης), Ανάκογλου (82΄Ντόγος), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄Ίλιτς), Ντούνης (68΄Βουτσιάς)