noodles volos banner

Διπλό στο 86' με Περογαμβράκη για τον Απόλλωνα στο Ελ Πάσο

Μπορεί να φλέρταρε με μία γκέλα, αλλά τελικά ο Απόλλων Σμύρνης με το πρώτο τέρμα του Περογαμβράκη στο πρωτάθλημα της Football League φέτος, που επιτεύχθηκε στο 86’, πήρε σημαντικό διπλό με 1-2 από την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο στο εναρκτήριο ματς της 18ης αγωνιστικής της Football League.

Στο πρώτο 45λεπτο Απόλλων, που έφτασε τους 46 βαθμούς, είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του, αλλά η πρώτη καλή τελική προσπάθεια ανήκε στην Καλλιθέα, με τον Τσίπρα στο 22’ να ξεμαρκάρεται ωραία μέσα στην περιοχή και να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Ο Απόλλων τρία λεπτά αργότερα κατόρθωσε να προηγηθεί με 0-1 χάρη σε κεφαλιά του Μπαρτολίνι μετά από κόρνερ του Ρομάνο από τα δεξιά.

Στο 44’ ο Γουόρντεν από τα αριστερά έστρωσε για τον Μπέλη, που σούταρε έξω από την περιοχή λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλιθέα ήταν πιο επιθετική μέχρι να ισοφαρίσει. Αυτό έγινε στο 62’, όταν ο Μπέλης με απίστευτη εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά με πολλά φάλτσα αιφνιδίασε τον Χιώτη και ισοφάρισε σε 1-1.

Είκοσι λεπτά αργότερα μετά από κεφαλιά απομάκρυνσης σε πλάγιο του Πάνου, η μπάλα στρώθηκε στον Περογαμβράκη, που σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μιχελής μπλόκαρε.

Ο Κρητικός παίκτης ήταν αυτός που λύτρωσε την ομάδα του στο 86’, όταν μετά από φοβερή προσπάθεια του Κονέ και σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα και ο Περογαμβράκης με κοντινό αριστερό πλασέ έγραψε το 1-2, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ για φέτος, καθώς ήταν πολύ καιρός ανενεργός λόγω τραυματισμών.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Πάτας, Κατσικογιάννης (64’ Γκίνη), Μπέλης, Στεφάνοβιτς, Σταμόπουλος, Σταματάκος (78’ Γιαγκουδάκης), Τσίπρας, Γουόρντεν (58’ Γουόρντεν)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Κονέ, Σιατραβάνης (68’ Πετρόπουλος), Αλμπάνης (λ. τρ. 78’ Περογαμβράκης), Ρομάνο (68’ Μπαρμπόσα), Διαμαντόπουλος

*απόδοση magnesiasports