noodles volos banner

"Ψάξτε στη Θεσσαλονίκη τους παράγοντες που έχουν ομάδες για το στοίχημα"

 

Για παράγοντες ομάδων που έχουν... δύο ομάδες και παίζουν στοίχημα μίλησε στο Metropolis 95.5 ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αλλά, όταν ρωτήθηκε αν φωτογραφίζει τον Θ. Καρυπίδη, το αρνήθηκε. Πάντως είπε ότι αυτοί παράγοντες θα πρέπει να αναζητηθούν στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας της Λαμίας μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα όπου αναφερόταν: «Αλήθεια ο διαιτητής σε ποια ΕΠΣ της Βορείου Ελλάδος ανήκει και ποια θα είναι η τιμωρία του από την ΚΕΔ;».

«Είναι μια ανακοίνωση της ομάδας την οποία την έχω δει και εγώ. Δεν είμαι μόνο εγώ στην ομάδα, είναι όλο το συμβούλιο. Την είδα και την ενέκρινα. Γιατί εάν έγραφα εγώ, θα έγραφα πιο πολλά.

Έχετε εδώ και 15, 20, 30 ημέρες εκεί στη Βόρεια Ελλάδα προσπαθείτε να αλλάξετε τον ΚΑΠ, να πείσετε τον υπουργό να παρανομήσει. Πρέπει να μάθετε ότι τα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο παίζονται μέσα στο γήπεδο. Θα γίνουν και διαιτητικά λάθη. Είμαι από τους λίγους που φωνάζω. Εγώ δεν εξαρτώμαι από κάποιο άλλο μαγαζί. Ούτε παίζω στοίχημα, όπως κάποιοι παράγοντες που θέλουν ομάδες μόνο για στοιχηματισμό. Ψάξτε εκεί στην πόλη σας για ποιον χτυπάει η καμπάνα.

Πάντως, η Λαμία δε χάνει, ούτε 4­0, ούτε 5­0. Ούτε δύο ομάδες έχω εγώ, μόνο μία έχω. Όλα αυτά κάποια στιγμή θα ειπωθούν από τους δικηγόρους μου στον Εισαγγελέα. Το κάθε πράγμα στην ώρα του. Η Λαμία δεν πάει να χάσει 4­0 και ούτε να κερδίσει 5­0».

 -«Φωτογραφίζετε» τον Καρυπίδη...

-«Όχι, προς Θεού. Εγώ δεν είπα κάποιο όνομα. Έτσι είχατε κάνει και με τον Ηρακλή. Φανφάρες, φέρατε μετανάστες και είδαμε τελικά τι έκανε ο Ηρακλής... Εγώ είμαι ο Παπαϊωάννου, γυρνάω με ψηλά το κεφάλι. Η Λαμία είναι μια πόλη με ανθρώπους που αγαπούν και γουστάρουν την ομάδα. Και δεν παίζουμε για στοιχηματισμό. Παίζουμε για την πάρτη μας, για το ελληνικό πρωτάθλημα, για να έχουν τα παιδιά μας ψηλά το κεφάλι. Σας φτάνει αυτό; Εγώ δεν περιμένω στην εταιρεία μου λεφτά από το στοίχημα για να αντεπεξέλθει.

Εάν ανοίξω το στόμα μου, που θα το ανοίξω κάποια στιγμή, θα γίνουν πολύ άσχημα τα πράγματα. Κοιτάξτε μη σφάζουν τις ομάδες σας η διαιτησία. Ασχοληθείτε με αυτές και αφήστε στην ησυχία της τη Λαμία. Προσπαθήστε να αλλάξετε τον ΚΑΠ, μπορείτε να το καταφέρετε, και το Σύνταγμα, αν θέλετε. Με το πες, πες, πες μπορεί να γίνει τίποτα. Οι επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας θα πρέπει να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Εμάς τα χρήματα είναι τίμια και καθαρά. Δε θα γυρίσει το ποδόσφαιρο μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, υπάρχουν και άλλες ομάδες. Δεν μιλάω με μισόλογα. Μήπως να πάρετε και την έδρα της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη;».