noodles volos banner

Πανίσχυρος Έλληνας επιχειρηματίας στην Ουκρανία για τον Άρη

Ο ισχυρός επιχειρηματίας, Παντελής Μπούμπουρας, ιδιοκτήτης του ομίλου εταιρειών «Gefest» στην Ουκρανία, συζητάει την πιθανότητα να επενδύσει στους «κίτρινους». Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του Metrosport, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει την είδηση λίγες ώρες αργότερα!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

 «Ότι στον Αρη βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση επενδυτή, ενός ισχυρού επιχειρηματία ο οποίος θα βάλει τέλος στη μακρά περίοδο των διαχειριστών ή και μεγαλομετόχων ακόμη, που κανέναν δεν πείθουν, κανέναν δεν εμπνέουν και κανένα όραμα δε δημιουργούν, είναι γνωστό τοις πάσι. Ψάχνει ο Καρυπίδης, εδώ και μήνες, μάλιστα, ψάχνουν κάποιοι εκ των παραδοσιακών παραγόντων, ενδιαφέρονται ακόμη και άνθρωποι που δεν πάει το μυαλό σου ότι θα ασχολούνταν μ’ αυτό το θέμα, αλλά, το κάνουν λόγω της αγάπης τους για την ομάδα και της βεβαιότητας που έχουν ότι ο Αρης θα συνεχίσει να απαξιώνεται, αν δεν βρεθεί ούτε τώρα ισχυρός επενδυτής.

Με αυτό το σκεπτικό, φίλος της ομάδας αποφάσισε να διερευνήσει τις προθέσεις ενός Ελληνα επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται με τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό τα τελευταία 20 χρόνια και έχει χτίσει έναν πανίσχυρο κατασκευαστικό όμιλο.

Θετικός από την πρώτη επαφή

Την απόφαση να απευθυνθεί στον Παντελή Μπούμπουρα, περί ου ο λόγος, την πήρε επειδή γνώριζε την αγάπη του Ελληνα επιχειρηματία για το ποδόσφαιρο. Γνώριζε, όμως, και ότι ο ιδιοκτήτης της Gefest σκοπεύει τα επόμενα χρόνια, εκτός από την Ουκρανία όπου δραστηριοποιείται, να επενδύσει και στην Ελλάδα.

Η πρώτη επαφή έγινε τηλεφωνικά πριν από ένα μήνα και πήγε καλά. Ανέλπιστα καλά… Ο κ. Μπούμπουρας άκουσε με προσοχή την πρόταση να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω του Αρη, ενώ ο κομιστής της πρότασης έμεινε έκπληκτος από τις γνώσεις που είχε ο Ελληνας επιχειρηματίας, όχι μόνο για τον Αρη αλλά γενικότερα για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συζήτησαν λεπτομέρειες οικονομικές, οργανωτικές, μίλησαν ακόμη και για πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν την υλοποίηση του project, εφόσον προχωρήσουν και ο κ. Μπούμπουρας εμπλακεί στον Αρη.

Το ραντεβού στο Κίεβο

Συμφώνησαν, όμως, ότι θα ήταν καλύτερα να τα συζητήσουν από κοντά. Γι’ αυτό και ο Ελληνας επιχειρηματίας, που ήταν ο χορηγός της ελληνικής αποστολής στο Κίεβο για τον διαγωνισμό της Eurovision, προσκάλεσε τον άνθρωπο που του μιλούσε για τον Αρη να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, τη μέρα που ο κ. Μπούμπουρας παρέθεσε το επίσημο γεύμα, την περασμένη Τετάρτη.

Αυτός, χωρίς δεύτερη σκέψη, «πέταξε» για το Κίεβο. Στην τετ α τετ συνάντηση, άκουσε τον κ. Μπούμπουρα να του μιλάει για τα χρήματα που μπορεί να επενδύσει στον Αρη, αλλά και για τις δυσκολίες που υπάρχουν γι’ αυτόν εξαιτίας του γεγονότος ότι δε δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, άρα δεν έχει μηχανισμό τον οποίο θα μπορούσε να κινητοποιήσει προκειμένου να αναλάβει την οργάνωση και τη λειτουργία της ΠΑΕ.

Συζήτησαν και για… συμπαίκτη

Γι’ αυτό και έριξε στο τραπέζι την ιδέα της σύμπραξης με κάποιον άλλο επιχειρηματία, κατά προτίμηση από την Ελλάδα, που να είναι έτοιμος να διαθέσει κι αυτός ένα σεβαστό ποσό προκειμένου ο Αρης την επόμενη τριετία να είναι και πάλι μεταξύ των πρωταγωνιστών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κυρίως όμως να έχει τον έλεγχο της επένδυσης.

Τους δύο άνδρες απασχόλησε η περίπτωση του Αλέξανδρου Φουρλή, λόγω της πρόσφατης εμπλοκής του ονόματός του σε σενάριο για την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής. Το θέμα τέθηκε υπ’ όψιν του κ. Φουρλή και αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους δύο επιχειρηματίες τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πάντως, παρά το γεγονός ότι είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν τις συζητήσεις και τη συνάντηση που έγινε στο Κίεβο, βλέπουν με ενθουσιασμό την πιθανότητα να εμπλακεί ο κ. Μπούμπουρας στον Αρη και με διάφορους τρόπους προσπαθούν να τον πείσουν να αναλάβει, ακόμη κι αν χρειαστεί να το κάνει μόνος του, καθώς την οικονομική δυνατότητα είναι δεδομένο πως τη διαθέτει…».

Πηγή: www.metrosport.gr

 

Επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό

Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Παντελής Μπούμπουρας με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «yellow 92,8». Συγκεκριμένα είπε: «Ναι, έχω μιλήσει για τον Άρη. Συναντήθηκα δυο φορές με ανθρώπους του Άρη, αλλά δε γνωρίζω εάν εκπροσωπούσαν τον επίσημο Άρη. Θέλω να μιλήσω με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Άρη, αλλά πριν και εάν γίνει επίσημη πρόταση θέλω να κάνω επαφές με δικούς μου ανθρώπους στην Αθήνα μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Χρειάζομαι χρόνο».

Βάσει των παραπάνω, αναμένουμε εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών.