noodles volos banner

Γαϊτάνος: Ιδιοκτήτης της Βέροιας ο Καρυπίδης

Για τη Βέροια και την εμπλοκή που έχει σε αυτήν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης, μίλησε την Πέμπτη (27/7) o πρώην προπονητής της ομάδας, Στέφανος Γαϊτάνος. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM» για την κατάσταση στη Βέροια και αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι είναι πρόεδρος ο Παπαδόπουλος, απάντησε:

«Στη Βέροια υπάρχει μια offshore εταιρεία που διοικεί με κλειστές και κλειδωμένες πόρτες. Αγνοείται πού είναι, ποιος μιλάει, ποιος ρυθμίζει, ποιος είναι ο πρόεδρος. Πώς θα λειτουργήσει η ομάδα αυτή; Είναι συνολική η καταστροφή. Είναι αδύνατον αυτό το παιδομάζωμα να ευδοκιμήσει. Είναι μια εικόνα επαναλαμβανόμενη και στην τελική αναρωτιέσαι ότι εφόσον οδηγούνται σε καταστροφή, πώς γίνονται επενδύσεις; Πώς θα λειτουργήσει η ομάδα; Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Είναι γνωστό ότι ουσιαστικά ιδιοκτήτης είναι ο Καρυπίδης. Τα επιτεύγματα του είναι γνωστά. Ο Άρης δεν έχει βγει. Ούτε το χωριό του δεν έχει αφήσει όρθιο. Υπάρχουν διαπιστευτήρια. Απλήρωτοι παίκτες, ποδοσφαιριστές, συμβόλαια που λήγουν. Μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό. Ο Άρης έχει γίνει παράρτημα της Βέροιας. Ποδοσφαιριστές πάνε και έρχονται στις δύο ομάδες. Δεν έχει αποστασιοποιηθεί και ουσιαστικά είναι αυτός που προσλαμβάνει και κατευθύνει. Ψάξτε να δείτε ποια είναι η πραγματικότητα. Η Βέροια αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στην πλήρη καταστροφή της. Με σκοτώνει η εικόνα αυτής της ομάδας. Είναι κρίμα να καταστραφούμε».