noodles volos banner

Μετονομάζεται σε Ευγένιος Γκέραρντ η θύρα 9 του Γεντί Κουλέ

Σε μια σπουδαία κίνηση προχωράει η διοίκηση του ΟΦΗ, που αποφάσισε να τιμήσει τον  Ευγένιο Γκέραρντ και την προσφορά του επί 15 χρόνια στην ομάδα, δίνοντας το όνομα του στη Θύρα 9 του «Γεντί Κουλέ». Μάλιστα, η τελετή της μετονομασίας της Θύρας 9 θα γίνει σε φιλικό παιχνίδι που πρόκειται να γίνει με αντίπαλο τον Πλατανιά μέσα στον Σεπτέμβριο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ως  ελάχιστο φόρο τιμής στην μεγάλη προσφορά του Ευγένιου Γκέραρντ στον ΟΦΗ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποφάσισε τη μετονομασία της θύρας 9 σε θύρα «Ευγένιος Γκέραρντ».

Η θύρα που βρίσκεται πάνω από τον πάγκο, που ο Ολλανδός προπονητής μεγαλούργησε με τον ΟΦΗ, αλλά και στην οποία βρίσκεται ο «θρόνος» του, το μόνιμο καρεκλάκι του, ώστε να παρακολουθεί, όποτε επιθυμεί τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, θα πάρει το όνομα του προπονητή, που ταυτίστηκε όσο κανένας άλλος με την ομάδα μας.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος, ενημέρωσε τους μετόχους για την πρωτοβουλία του, την οποία άπαντες αποδέχθηκαν με χαρά. Μάλιστα, στα σχέδια της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι να γίνει μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση με αφορμή αυτό το γεγονός, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα».

Last modified onThursday, 10 August 2017 00:42