noodles volos banner

Λεουτσάκος: Ξεκινά κανονικά η Football League

Ξεκινά κανονικά το πρωτάθλημα της Football League σύμφωνα με τα όσα είπε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στο Metropolis 95.5. Ο πρόεδρος της Football League υποστήριξε ότι έχει πάρει την συγκατάθεση του Υφυπουργού και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, γιατί δέχονται πιέσεις από παντού και είναι αδύνατον να καθυστερήσει και άλλο, καθώς υπάρχει Μουντιάλ το καλοκαίρι και δεν είναι δυνατόν να χαθεί η τηλεοπτική συμφωνία με την ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος:

Για το εάν ξεκινά το πρωτάθλημα: «Ξεκινάμε κανονικά».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την παραίτηση της Επιτροπής: «Η Επιτροπή δε δίνει πιστοποιητικό, ελέγχει τους μετόχους, δε δίνει αδειοδότηση, για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα έχει λυθεί το θέμα μέχρι την άλλη εβδομάδα. Δεν υφίσταται το θέμα αυτό. Κατάλβαν λάθος. Δεν κρατούν τα λεφτά τους και μάλιστα ένας από τους δύο θα γυρίσει πίσω, από ότι έμαθα.

Εμείς θα ξεκινήσουμε και μετά θα γίνει ο έλεγχος των φακέλων. Δεν μπορούμε να πάμε πίσω λόγω Μουντιάλ και τηλεοπτικής συμφωνίας. Έχουμε και συμφωνία με την ΕΡΤ και πρέπει να ξεκινήσουμε. Δε θα χάσουμε αυτά που έχουμε συμφωνήσει. Δέκα μέρες πριν παραιτήθηκε η Επιτροπή αλλά δε φταίμε εμείς. Ο Υπουργός έδωσε τη συγκατάθεση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Πηγή: metrosport