noodles volos banner

Κατηγορεί τους αδερφούς Μελά για υπεξαίρεση στον Αχαρναϊκό

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει στον Αχαρναϊκό μεταξύ των αδερφών Μελά και του Μιχάλη Τσορμπατζίδη (φωτό). Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τους κατηγόρησε για υπεξαίρεση και οι πρώτοι με δήλωσή τους προανήγγειλαν ότι θα κινηθούν νομικά.

O Τσορμπατζίδη μίλησε στο flnews με νούμερα σχετικά με τα ποσά που, σύμφωνα με τον ίδιο, εξαφανίστηκαν από τα ταμεία, έκανε λόγο για γονείς που πλήρωναν 5 και 10.000 ευρώ για να παίζουν τα παιδιά τους!

Αρχικά ο Τσορμπατζίδης ανέφερε στο FL News: «Οι αδερφοί Μελά με χαρακτήρισαν λασπολόγο και ζαλισμένο και δήλωσαν ανυπόμονοι να μιλήσω με στοιχεία. Εξαφανίστηκαν. Έφυγαν νύχτα. Αν ήταν σωστοί θα έρχονταν στο γήπεδο. Έχουν εξαφανιστεί από το πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήρθαν με «συνοδεία» γιατί φοβόντουσαν».

Σε ερώτηση σχετικά το αν υπάρχουν τιμολόγια που να αποδεικνύουν όσα είπε μετά τον αγώνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό υποστήριξε: «Ο κύριος Γιαλιάς έδωσε χορηγία Farma Κατερίνα για τη φανέλα 9.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα εξαφανίστηκαν. Όπως εξαφανίστηκαν τα 8.320 ευρώ από την ΕΠΟ για το Κύπελλο.

Μπήκε χορηγός η φαρμακευτική εταιρεία Medical Farma  quality και έδωσε 8.000ευρώ. Εξαφανίστηκαν και αυτά.

 Δέκα άτομα πλήρωσαν από 600 ευρώ για διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο, σύνολο 6.000, εξαφανίστηκαν κι αυτά.

Ο εφοπλιστής, ο κύριος Μαρτίνος, έκανε δωρεά τον ρουχισμό και υπάρχουν τιμολόγια ότι ο ρουχισμός πήγε στη Δόξα Βύρωνα. Ήρθαν μόνο τέσσερα κιβώτια με πλαστικούς πάτους. Μπερδεύτηκαν και τα πήγαν στον Βύρωνα. Αυτό έχω να πω στον κύριο Μελά.

Άρπαξαν από 15 γονείς από 5.000 έως 10.000 ευρώ. Υπάρχουν και μάρτυρες. Πλήρωναν για να έρθουν τα παιδιά τους να παίξουν στον Αχαρναϊκό. Και τα λεφτά αυτά τα πήραν και εξαφανίστηκαν. Από τον Κορεάτη, τον Κιμ, πήραν 10.000 ευρώ. Ας μας πουν τι λεφτά πήραν από τους παίκτες για να παίξουν στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, γιατί είχαν βάλει και ταρίφα. Όποιος ήθελε να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, πλήρωνε!

Τα ταξίδια, τη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα την πλήρωνε ένας γονέας. Μας έλεγαν ότι το πληρεξούσιο ο Αυστραλός δεν το έχει στείλει. Εμείς μάθαμε ότι τους το έδωσε κανονικά, για να φτιάξουν προσωρινή διοίκηση και να «τρέξουν» την ομάδα. Ωστόσο, οι ίδιοι μας έλεγαν ψέματα. Τα έριχναν στον δικηγόρο, τον κύριο Χριστόπουλο, στον Αυστραλό και ότι αυτοί δεν έφταιγαν πουθενά. Γιατί δεν έφτιαξαν την προσωρινή διοίκηση; Μας είχαν τάξει ότι θα την τρέξουν την ομάδα. Όπως διέλυσαν τα Χανιά, έτσι διέλυσαν και τον Αχαρναϊκό, αλλά να ξέρουν ότι το Μενίδι δεν είναι Χανιά. Εμείς θα τους βρούμε. Γιατί δεν έχουν τα κότσια να έρθουν στο Μενίδι και να πουν τι έκαναν, αλλά εξαφανίστηκαν; Ας μας πουν τα χρήματα του φαρμακοποιού, του ταξιτζή - ξέρουν αυτοί καλά - σε ποια τσέπη μπήκαν; Ο Γιάννης Μελάς ξέρει πολύ καλά αν πήρα λεφτά και σε ποιου χέρια τα έδωσαν».