noodles volos banner

Παρουσίασε Θεοδοσιάδη η Σπάρτη

Ημέρα παρουσίασης ήταν η Τρίτη (20/02) για τη Σπάρτη. Η ομάδα της Λακωνίας καλωσόρισε τον νέο προπονητή, Σάκη Θεοσοσιάδη και ο ίδιος δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να τερματίσουν οι «κυανέρυθροι» όσο πιο ψηλά γίνεται. Μάλιστα, ο πρόεδρος, Δημήτρης Νικόλαρος, τόνισε ότι στο τέλος της χρονιάς οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης, ενώ μίλησε και για το γηπεδικό ζήτημα.

Αρχικά ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Συνοδινός είπε:

«Θέλω να καλωσορίσω τον νέο προπονητή της Σπάρτης, να ευχηθώ υγεία, καλή παραμονή στην πόλη μας και επιτυχίες με την ομάδα».

Ο πρόεδρος, Δημήτρης Νικόλαρος ανέφερε:

«Καλωσορίζω κι εγώ τον κόουτς, τον κύριο Σάκη Θεοδοσιάδη και να του ευχηθώ τα καλύτερα. Να του αναφέρω ότι έρχεται σε μία ιστορική ομάδα, σε μία πόλη που την ξέρει σχεδόν όλος ο κόσμος. Η ομάδα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και αγωνιστικά και εκτός. Οι παίκτες είναι δεμένοι μεταξύ τους, είναι μία οικογένεια και επειδή το ψάξαμε λίγο το θέμα του προπονητή, πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή στον κύριο Σάκη και θέλουμε μαζί όλοι να κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Θέλουμε να του δώσουμε και μία συνέχεια, γιατί ο κύριος Θεοδοσιάδης σε μία σύντομη συνομιλία που είχαμε, δεν είναι για 3,5 μήνες μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν πάνε όλα καλά θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε η πόλη και η ομάδα μας».

Ο νέος προπονητής της ομάδας της Λακωνίας δήλωσε από την πλευρά του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο, κύριο Νικόλαρο, που με τιμά να αναλάβω τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος μιας ιστορικής ομάδας, μιας ομάδας που έχει κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, με καλό υλικό. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να δικαιώσω τις προσδοκίες της διοίκησης, αλλά ειδικά του προέδρου μας, ο οποίος για τον ερχομό μου έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Έρχομαι σε μια ομάδα, η οποία έχει οργάνωση, οι συνθήκες εργασίες είναι πολύ καλές και απαραίτητες για μένα. Έχει ένα πάρα πολύ καλό υλικό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και θεωρώ ότι με την έναρξη του δεύτερου γύρου θα έρθουν ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα μέσα από την εργατικότητα, την τιμιότητα, την αξιοπρέπεια και το ήθος. Δουλειά, δουλειά, δουλειά και να μιλάμε κάθε Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο».

Πηγή: FL News

Last modified onTuesday, 20 February 2018 20:00