noodles volos banner

Έχασε το τρίποντο στο 93' ο ΟΦΗ, 1-1 με ΑΟΧ/Κισσαμικό

H ισοπαλία με 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες του ΑΟΧ Κισσαμικού και του ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου (21/4) στα Χανιά στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Football League. Η αναμέτρηση στο μεγαλύτερο διάστημα της είχε πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν για τους δικούς τους λόγους τη νίκη. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός θέλει να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ ο ΟΦΗ ήθελε το τέσσερα στα τέσσερα με Εργοτέλη και ΑΟΧ Κισσαμικό, αφού πριν την σέντρα είχε τρεις νίκες απέναντι στους αντιπάλους του στην Κρήτη. 

Από τα πρώτα λεπτά, η ομάδα του Ηρακλείου έδειξε τις προθέσεις της και πίεσε πολύ ψηλά την άμυνα των γηπεδούχων που είχαν επιλέξει να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Ο Κοέλιο είχε σουτ στο δοκάρι στο πρώτο μέρος σε μια εκτέλεση φάουλ για τον ΟΦΗ, ενώ ο Ντίνας ήταν τελικά αυτός που άνοιξε το σκορ, περνώντας και τον τερματοφύλακα, μετά από ωραία πάσα του Μάνου, που έδωσε την 10η ασίστ του στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο ΟΦΗ που φάνηκε να λύνει τον γρίφο στο 67ο λεπτό φλέρταρε με το τρίποντο, ενώ να σημειωθεί ότι ένα λεπτό πριν ο Κουτσιανικούλης είχε νικηθεί από τον δανεικό από την ΑΕΚ, τερματοφύλακα Παπαδόπουλο. 

Στη συνέχεια υπήρξαν αρκετές αντεπιθέσεις του ΟΦΗ που σπαταλήθηκαν με κακές πάσες πριν την τελική προσπάθεια και έφτασε το 93ο λεπτό, όταν ο Βρεττός βρήκε με πολύ ωραία πάσα τον Ξύδα στην περιοχή και εκείνος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του ΟΦΗ και έγραψε το τελικό 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βρεττός που «έφτιαξε» το γκολ για τους γηπεδούχους αγωνίζεται στον ΑΟΧ Κισσαμικό ως δανεικός από τον ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 76ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή σταμάτησε χτύπημα φάουλ με το χέρι.

Στο 40ο λεπτό ο Νίκος Πουρτουλίδης έχασε τις αισθήσεις του μετά από σύγκρουση με αντίπαλο και χρειάστηκε να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες για να συνέλθει. Τόσο οι άνθρωποι του πάγκου του ΟΦΗ, όσο και οι ποδοσφαιριστές φώναξαν στον διαιτητή που δεν αντιλήφθηκε άμεσα τον τραυματισμό και χρειάστηκε η παρέμβαση του 4ου διαιτητή για να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου (88' Αποστολίδης), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη (82' Βρεττός), Λεμονής, Χαλκιαδάκης (72' Σάλιακας), Ξύδας, Λέο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κοιλιάρας (64' Μπολάκης), Βαφέας, Κομεσίδης, Νάστος, Κοέλιο (71' Παπατόλιος), Πουρτουλίδης, Ντίνας (81' Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος

πηγή: flnews.gr

Last modified onSunday, 22 April 2018 02:37