noodles volos banner

Ακρωτηριάστηκε πρώην τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλων Λάρισας, Τάσος Κουρδής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μεσημέρι Τετάρτης στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον περιφερειακό από ΔΕΥΑΛ προς Αλκαζάρ. Ο οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε στο στηθαίο με ταχύτητα και εκσφενδονίστηκε μακριά, με φρικτό αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του! Σύμφωνα με πληροφορίες πετάχτηκε από την άλλη πλευρά του οδοστρώματος το πόδι του άτυχου οδηγού! Ο άνδρας που έχασε το πόδι στο συγκεκριμένο τροχαίο ήταν ο πρώην τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας, Τάσος Κουρδής.

Μάλιστα ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης μετά τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν, τονίζοντας ότι όλοι στην οικογένεια του Απόλλωνα είναι συγκλονισμένοι από την άσχημη είδηση και δήλωσε ότι άπαντες θα είναι στο πλευρό του.

Ο Απόλλων Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης για τον πρώην ποδοσφαιριστή του και νυν προπονητή στις Ακαδημίες του:

"Η θετική μας σκέψη και οι ευχές μας, κοντά στο Τάσο μας και στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Κουράγιο παλίκαρε.

Υ.Γ. Ο μέχρι το καλοκαίρι, τερματοφύλακας και νυν προπονητής στις Ακαδημίες του Απόλλωνα Λάρισας, Τάσος Κουρδής, έπεσε θύμα τρομερού τροχαίου".

Πηγή: mikriliga

Last modified onThursday, 26 April 2018 22:56