noodles volos banner

"Kαθάρισε" στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός «καθάρισε» (2-0) από το πρώτο ημίχρονο την αναμέτρηση με τον Πλατανιά και με τη νίκη αυτή έβαλε «φωτιά» στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση μαζί με τον Ηρακλή (4β.).
 
Ποιος θα μείνει εκτός από τον τέταρτο όμιλο του Κυπέλλου; Ο Λεβαδειακός υπέταξε 2-0 τον Πλατανιά, στη Λειβαδιά, με αποτέλεσμα να πιάσει κορυφή έχοντας τέσσερις βαθμούς -όσους έχει και ο Ηρακλής- με την ομάδα των Χανίων να είναι στη δεύτερη θέση με τρεις. Την τρίτη και τελευταία αγωνιστική ο Λεβαδειακός θα φιλοξενηθεί στις Σέρρες, ενώ ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον Ηρακλή.

Δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Λεβαδειακός, δείχνοντας να θέλει το γρήγορο γκολ. Η πίεση της ομάδας της Βοιωτίας απέδωσε… καρπούς, όταν στο 19ο λεπτό ο Ιτούα έστειλε –άθελά του- την μπάλα στα δίχτυα του Πλατανιά, με τον Μπορνταγκαράι να κάνει στο 28’ το 2-0, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με αυτό να ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Με το προβάδισμα που είχε από το πρώτο μέρος, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πρόσεχε περισσότερο την άμυνά της στο δεύτερο και αφού κατάφερε να μην δεχθεί γκολ, έφτασε στο τελικό 2-0.