noodles volos banner

Όλα ανοιχτά στη Βέροια

Το 2-1 στο πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη έχει αφήσει «ανοικτή» την πρόκριση, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν ελαφρύ προβάδισμα (Τετάρτη 28/1, 15.00 OTE Sport 2).

Ακόμη ένα εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου βρίσκει κάτοχο στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Πανιώνιο στην Ημαθία. Στον πρώτο αγώνα στη Νέα Σμύρνη η «βασίλισσα του Βορρά» ευτύχησε να προηγηθεί αλλά οι «κυανέρυθροι» έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1 που τους δίνει ελαφρύ προβάδισμα για τη ρεβάνς. Ωστόσο, ο Γρκανέρο και οι παίκτες του θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και να βρεθούν στα προημιτελικά, ενώ αμφότεροι θα παραταχθούν με απουσίες.

Θέλει αντίδραση στο... Κύπελλο

Ως ευκαιρία να... συνέλθει από τη βαριά ήττα στην Κέρκυρα βλέπει η Βέροια το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Η «Βασίλισσα του Βορρά» υποδέχεται τους Νεοσμυρνιώτες και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος για τους παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο είναι να δείξουν αντίδραση μετά την ήττα από τους Φαίακες και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Καλί και τον νεοαποκτηθέντα Θωμά Ναζλίδη, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του. Στην αποστολή της Βέροιας συμμετέχουν οι: Βασιλειάδης, Τζινάρ, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Καταλά, Μαλόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Βεργώνης, Άρτσε, Εσπάρθα, Ντόγος, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς και Κάμπορα.

Χωρίς Μητρόπουλο και Βλάχο

Με δύο απουσίες θα ταξιδέψει στην Βέροια η αποστολή του Πανιωνίου για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην φάση των «16» με την ομάδα της Ημαθίας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους Παύλο Μητρόπουλο και Βαλεντίνο Βλάχο. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο νεαρός άσος έχει ένα αιμάτωμα στη κνήμη, όπως προέκυψε από τον ακτινολογικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον Χρήστο Δάρα. Αμφότεροι, αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις, εντός των επόμενων ημερών. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται οι: Καλογεράκης, Παπαδόπουλος, Γκίνης, Κολοβός, Παντίδος, Σιώπης, Μπουμάλ, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Μασούρας, Πάνος, Μπούζας, Ρισβάνης, Κόρμπος, Χατζηισαΐας, Φούντας, Μ. Γκέζος.