noodles volos banner

Σφραγίζει την πρόκριση ο ΠΑΣ

 

Το υπέρ του 2-1 στον αγώνα των Περιβολίων δίνει σαφές προβάδισμα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου (Τετάρτη 28/1, 17.15 OTE Sport 4).

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για «εκπλήξεις» στη ρεβάνς στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΑΟ Χανιά. Οι Ηπειρώτες είχαν «αλώσει» τα Περιβόλια με 2-1 παίρνοντας το πάνω χέρι για την υπόθεση-πρόκριση. Συνεπώς, θέλουν στο παιχνίδι της Τετάρτης (28/1) να επιβεβαιώσουν τον άτυπο τίτλο του φαβορί που τους συνοδεύει αμέσως μετά την κλήρωση και ισχυροποιήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κρήτη.

Χωρίς τρεις βασικούς

Με στόχο να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται αύριο τον ΑΟ Χανιά, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16». Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει σαφές προβάδισμα μετά τη νίκη του με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και αύριο καλείται να «σφραγίσει» την πρόκριση για την οκτάδα. Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους περισσότερους βασικούς, αφήνοντας εκτός μόνο τους Τσάβες, Τσουκαλά και τον Κοροβέση, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού βρίσκονται οι Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Στρούνα, Σαπαλίδης, Χαρίσης, Ίλιτς, Ναδάλες, Ηλιάδης, Αυγενικού, Γιάκος, Μανιάς, Τζημόπουλος, Κρητικός, Ντάσιος, Σκόνδρας, Ακόστα, Μιχαήλ, Νάκος.

Με αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο ΑΟ Χανίων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου. Οι Ηπειρώτες είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 2-1, γεγονός που επιτρέπει στον Μάρκο Στεφανίδη να κάνει αρκετές αλλαγές ενόψει της ρεβάνς. Η αποστολή των Κρητών: Σικαλιάς, Μακρυωνίτης, Κοντέων, Γκότοβος, Κρητικός, Καραγιάννης, Οικονομόπουλος, Γκονζάλες, Αλέκου, Σμυρλής, Μαρτσάκης, Πάγκαλος, Εσονό, Νγκουέμ, Μάνικος, Πάτας, Ανδρέου, Γκούμας, Γανωτής

 

Last modified onWednesday, 28 January 2015 09:43