noodles volos banner

Στους ομίλους του Κυπέλλου ο ΟΦΗ

 

Στην έδρα του το ματς είχε… στραβώσει, αλλά στη ρεβάνς ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και με το 2-0 επί του Αχαρναϊκού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, πήρε την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, αφού γλίτωσε στο πρώτο δεκάλεπτο στις δύο ευκαιρίες του Γουέρε, ανέβασε στροφές και στο 12’ άνοιξε το σκορ με τον Βουό που μετά από ασίστ του Χαντί πρόλαβε τον Αποστολίδη, «τσίμπησε» την μπάλα και έκανε «σεφτέ» σε επίσημα παιχνίδια.

 Στο 19’ ο ίδιος παίκτης δεν πρόλαβε από κοντά να κάνει το 2-0, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και δεν υπήρχαν φάσεις με εξαίρεση την άστοχη κεφαλιά του Τζιώρα στο 75’ (ο Αχαρναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση). Στο 80’ αποβλήθηκε για τους τυπικά γηπεδούχους ο Μαρής με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο φινάλε (87') ο Ράντι, με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0 υπέρ του ΟΦΗ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Σωτηράκος (62' Ψιάνος), Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατόλιος (69' Πλαβούκος), Τσεμπερίδης, Γουερέ (78' Ντάγκρας), Αναστασίου, Μαρής, Μουστάκης, Τζιώρας

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Όστοϊτς, Μιλοσάβλιεβ (63' Φαζός), Βουό (83' Μασάδο), Χαντί, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Κιάσσος (63' Ράντι), Βαλλιάνος

Τα αποτελέσματα της 1ης φάσης

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Σπάρτη - Παναιγιάλειος 1-1 (4-0)

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Αχαρναϊκός - ΟΦΗ 0-2 (0-0)

Θυμίζουμε πως οι ομάδες της Football League που προκρίθηκαν απευθείας στην επόμενη φάση είναι οι: Αγροτικός Αστέρας, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Καλλιθέα, Καλλονή, Κισσαμικός, Λαμία, Πανελευσινιακός, Πανθρακικός, Πανσερραϊκός, Τρίκαλα, Χανιά.