noodles volos banner

Οριστικά αύριο Σάββατο ο τελικός

  • Kάμφθηκαν oι αντιστάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί κανονικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη που ξεκίνησε περίπου στις 13:30.

Οι αντιστάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, κάμφθηκαν τελικά μετά τις ισχυρότατες πολιτικές πιέσεις που δέχθηκε από πολλές πλευρές (κυβέρνηση, ΕΠΟ, ομάδες, τοπικούς φορείς), με αποτέλεσμα η Γ.Γ.Α. να δώσει το «πράσινο φως», ύστερα από τις διαβεβαιώσεις που έλαβε.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η ΕΠΟ, η ΕΛ.ΑΣ., η ΓΓΑ, ο δήμος Βόλου, η περιφέρεια Θεσσαλίας και οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων, που κατέληξαν στο ότι τα προβλήματα ξεπεράστηκαν ή θα ξεπεραστούν στις επόμενες 24 ώρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία ανέλαβε την ευθύνη και εισηγήθηκε θετικά, όμως αυτή τη στιγμή η έδρα διεξαγωγής του τελικού θυμίζει… εργοτάξιο, καθώς οι εργασίες για να «μασκαρευτεί» σε ένα υποτυπώδες γήπεδο μια εγκατάσταση που μέχρι χθες δεν είχε άδεια λειτουργίας και ήταν εγκαταλελειμμένη στο έλεος του Θεού, συνεχίζονται ακόμη.

Όσο για το πρόβλημα νομιμότητας που υπάρχει με τη μη αρίθμηση εισιτηρίων και καθισμάτων; Ας είναι καλά το αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο.

Από τα ξημερώματα, λοιπόν, τυπώνονται αυτοκόλλητα: ένα πρώτο αυτοκόλλητο αρίθμησης θα κολληθεί σε κάθε κάθισμα, ένα δεύτερο θα αντιστοιχηθεί με το bar code του εισιτηρίου κι ένα τρίτο θα παίρνει ο κάθε φίλαθλος με την είσοδό του για να γνωρίζει που θα καθίσει.

Εξαιτίας της έλλειψης τουρνικέ, τα εισιτήρια θα χτυπηθούν σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου και τα οποία παραχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Last modified onSunday, 07 May 2017 01:14