noodles volos banner

Συμπλήρωσε την τετράδα του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Μετά το διπλό στους «Ζωσιμάδες» για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε και από το Περιστέρι με 3-1 και με συνολικό σκορ 5-1, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θέτοντας εκτός συνέχειας τον Ατρόμητο! 

Επαγγελματική εμφάνιση από τον «δικέφαλο του βορρά» που ήταν ουσιαστικός και στις τρεις καλές φάσεις που έφτιαξε σκόραρε. Το πάλεψε όσο μπορούσε η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, η οποία με την είσοδο των Βασιλακάκη, Κωτσόπουλου (σ.σ. έκανε ενθαρρυντικό ντεμπούτο) πίεσε τους Θεσσαλονικείς και προσπάθησε να κυνηγήσει όσο μπορούσε την ανατροπή. 

Ο Σάκχοφ μετά από σπάσιμο του Κουλούρη άνοιξε το σκορ (30’), με τον Βασιλακάκη να ισοφαρίζει (54’). Όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές ακόμη, με τον Κάνιας (67’) να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του και τον Κουλούρη (79’) να γράφει το τελικό 3-1. 

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος (73' Κυριακίδης), Μπρούνο, Ντιγκινί (46΄ Βασιλακάκης), Ντάουντα (46΄ Κωτσόπουλος) 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος (57΄ Κρέσπο), Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέδο, Κάνιας, Σάκχοφ (75΄ Μουλέν), Πέλκας (60΄ Μπίσεσβαρ), Μακ, Λημνιός, Κουλούρης