noodles volos banner

Το "θαύμα του Λαζάρου" έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό

Είναι η χρονιά της και το αποδεικνύει. Η ΑΕΚ θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στις 11 Μάιου στο ΟΑΚΑ χάρη στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Ένωση πήρε τη μπουκιά από το στόμα της ΑΕΛ στον ημιτελικό του ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (18/4) από ένα "θαύμα του Λαζάρου"!

Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το 1-0 (έτσι «εξαφάνισε» την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς) με μια απίστευτη γκολάρα στο 95’! Γιατί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί διαφορετικά το φοβερό και τρομερό ανάποδο ψαλίδι του σκόρερ δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθεί και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων που «ανέστησε» τους «κιτρινόμαυρους» και προκάλεσε «ξαφνικό θάνατο» στο όνειρο των «βυσσινί» για την πέμπτη τους διαχρονικά παρουσία ως φιναλίστ του θεσμού.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Γκάλο (73’ Γιακουμάκης), Χουλτ, Σιμόες, Κονέ (64’ Μασούντ), Μπακασέτας (52’ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο, Λιβάγια.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μόρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Αγκάνοβιτς (79’ Ρέντζας), Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Χούμπτσεφ, Κρισμάν (77’ Ναζλίδης), Ντέλετιτς (83’ Περόνε)

Πηγή: a-sports

Last modified onThursday, 19 April 2018 09:10