noodles volos banner

Προσεκτικά οι κινήσεις για τα τελευταία κομμάτια του παζλ...

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου στα Χάνια με την αποστολή να κατεβαίνει στη βάση της στο Βόλο τη Δευτέρα για το φιλικό με τη σκοπιανή Τέτεκς. Ο Βίλιαν Φλουτ, εκτός από τη φυσική κατάσταση, δίνει μεγάλη έμφαση στις ασκήσεις με την μπάλα και την τακτική, θέλοντας να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του τη δική του φιλοσοφία, κάτι που έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής αν κρίνουμε από το παιχνίδι των "κυανόλευκων" κόντρα στον Εθνικό Άχνας.
Ο Ολλανδός τεχνικός επιθυμεί να δουλέψει με ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών και οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, δεν θα είναι πολλές. Ο Ανδρέας Πάτσης εξετάζει προσεκτικά τις προτάσεις που αφορούν ξένους παίκτες και αναζητάει τον αντί-Ανιέτε, τον παίκτη δηλαδή που θα αποτελέσει τον ηγέτη στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα, ο Φλουτ αξιολογεί ακόμη το υλικό. Άλλωστε καμία επιλογή παίκτη, εκτός του Γιόνας Ίβενς, δεν ήταν δική του, με τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό να αποτελεί το μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη και να είναι "πατρική" φιγούρα στο νεανικό κυανόλευκο σύνολο, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.
Η Νίκη σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, έναν τρίτο τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Γεωργακόπουλου, έναν παίκτη στο κέντρο της άμυνας, μέσο και επιθετικό, μιας και στη γραμμή κρούσης ο πρωτάρης στη Σούπερ Λιγκ Τζιώρας δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του όλο το βάρος. Ο Ανδρέας Πάτσης ανέφερε χθες ότι ο βασικός κορμός του ρόστερ είναι κατά 80% συμπληρωμένος, ενδεχομένως υπάρξουν κάποιες ακόμη αποχωρήσεις αναλόγως με τα "θέλω" του Βίλιαν Φλουτ, ενώ η διοίκηση είναι σε διαπραγματεύσεις με παίκτες ώστε σύντομα ο Ολλανδός τεχνικός να έχει υπό την καθοδήγησή του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές.

Last modified onThursday, 24 July 2014 11:12