noodles volos banner

«Μάχη» για το τέρμα!

  • Ταϊρης και Ταμπάκης βάζουν… δύσκολα στον προπονητή τους

Δύο τερματοφύλακες αξιόλογους και με πολλές φιλοδοξίες έχει στο ρόστερ της η Νίκη Βόλου και πραγματικά θα γίνει «μάχη» για μία θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας! Ο Δημήτρης Ταϊρης και ο Αλέξης Ταμπάκης, πραγματικά αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις στα Χάνια και δείχνουν ότι η επιλογή του προπονητή τους θα είναι δύσκολη!

Ο Δημήτρης Ταϊρης είναι ένας από τους παίκτες που έμειναν από πέρυσι στην ομάδα της Νίκης. Πήρε όμως μόνο μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού του εκπληκτικού σε απόδοση πέρυσι Αποστολίδη. Δεν είναι ότι δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του από τον Γιάννη Ζαλαώρα, αλλά ότι έτυχε να είναι σε μία ομάδα, που ο πρώτος γκολκίπερ της αποτελούσε MVP σε πολλά παιχνίδια. Ο Ταϊρης νιώθει ότι είναι η σειρά του να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Νίκης. Έχει πέντε συμμετοχές στη Super League με τον Πανθρακικό, δύο στη Football League με Πανθρακικό και Νίκη Βόλου και 12 στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Είναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1989, είναι σε μία ποδοσφαιρική ηλικία που πρέπει να αρχίσει να παίζει και ουσιαστικά δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον νεοαποκτηθέντα από τον Παναθηναϊκό, Αλέξη Ταμπάκη. Ο Ταμπάκης δεν έχει επαγγελματικές συμμετοχές. Το γεγονός ότι ήταν στους πράσινους που έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του δεν του έδωσε χώρο για να αγωνιστεί. Έχει μόλις μία συμμετοχή τεσσάρων λεπτών. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν «έτοιμο» τερματοφύλακα, αναθρεμμένο στον Παναθηναϊκό, που έχει μάλιστα φέτος κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τους πράσινους. Ήρθε για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Και οι δυο αισιοδοξούν ότι θα αποτελέσουν τον «φύλακα άγγελο» της Νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Ο ανταγωνισμός (θεμιτός και θετικός) θα είναι μεγάλος και φυσικά μόνο να βελτιώσει και να δώσει το κάτι παραπάνω μπορεί στους δύο φιλόδοξους τερματοφύλακες! 

Last modified onThursday, 24 July 2014 15:10