noodles volos banner

Ανακοίνωσε Μπούι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ουασίμ Μπούι με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η συμφωνία με τους Ιταλούς είχε γίνει εδώ και μερικά 24ωρα, ενώ τις τελευταίες δυο ημέρες ο Μπούι είναι στην Αθήνα και προπονείται με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός μέσος είχε υπογράψει τα συμβόλαια από τη Δευτέρα (28/07), ωστόσο, η ανακοίνωση της μεταγραφής του ήρθε την Τρίτη (29/07), όταν τελείωσαν όλα τα τυπικά της συμφωνίας του «τριφυλλιού» με τη Γιουβέντους.

Στην ιστοσελίδα των «πράσινων» φιλοξενούνται και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή ο οποίος σχολίασε ότι έχει μεγάλο κίνητρο τόσο για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όσο και για να βελτιωθεί σε προσωπικό επίπεδο ο ίδιος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας τη νέα σεζόν, όντας δανεικός από την Γιουβέντους».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για ένα τόσο σημαντικό Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, έχω λοιπόν μεγάλο κίνητρο και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν αλλά και να βελτιωθώ κι εγώ ακόμα περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπούι, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.