noodles volos banner

Δεν βρέθηκε λύση στο οικονομικό με Αθανασιάδη

Συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη είχε ο Στέφανος Αθανασιάδης, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο, όπως προέκυψε, η διαφορά των δύο πλευρών παραμένει.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά, το βράδυ της Δευτέρας (28/7) στο Μακεδονία Παλλάς, έπειτα από επιθυμία του Έλληνα ποδοσφαιριστή, μετά από συνάντηση που είχε με τον Ζήση Βρύζα, ωστόσο, τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν άλλαξαν.

Όπως προέκυψε από το ραντεβού των δύο πλευρών, η διαφορά που χώριζε την ΠΑΕ με την πλευρά του παίκτη, παραμένει η ίδια, με αποτέλεσμα, ουδείς να μπορεί να προβλέψει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του Στέφανου Αθανασιάδη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015, κάτι που σημαίνει πως από τον Ιανουάριο θα έχει την δυνατότητα να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του για την επόμενη σεζόν, χωρίς ο «Δικέφαλος» να αποζημιωθεί για τη μεταγραφή.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αγωνία στο «στρατόπεδο» των Θεσσαλονικέων για το συγκεκριμένο ζήτημα παραμένει. Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να ρίξει το μπάτζετ, ενώ από την πλευρά του, ο Κλάους αναζητεί ένα μεγάλο συμβόλαιο, έπειτα και από την εξαιρετική χρονιά που έκανε την προηγούμενη σεζόν. Πάντως, Ιβάν Σαββίδης και Στέφανος Αθανασιάδης δεν έχουν προγραμματίσει κάποια άλλη συνάντηση τις επόμενες μέρες, με αποτέλεσμα, τα… πάντα να είναι στον… αέρα.