noodles volos banner

Απόψε ο πρώτος αγώνας του Ατρομήτου στο Σαράγιεβο

Τη νίκη με την οποία θα πάρει το προβάδισμα για να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League ψάχνει απόψε ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαράγιεβο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (21:30, Novasports 2). Οι Βόσνιοι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φοβίσουν την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία θέλει από απόψε να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση και ο επαναληπτικός την άλλη εβδομάδα στο Περιστέρι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο Γιώργος Παράσχος σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 3-5-2 τον Ατρόμητο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσενάμο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη και Φυτανίδη, με τους Γιαννούλη και Νάστο στα πλάγια. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Πίτου Γκαρσία και ο Δημούτσος, με τον Μπρίτο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Καραμάνος και ο Ναπολεόνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Τάτος, Γεωργίου, Κούρος, Κυβρακίδης, Φάμπιο, Παπασπύρος και Μπάλλας. Εκτός έχει μείνει ο Ούμπιντες. Από την πλευρά του, ο Τζέναν Ούστσουπλιτς θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα του. Στο τέρμα θα είναι ο Μπάντοβιτς, Μπουζιγκάτσα, Τατομίροβιτς, Μπερμπέροβιτς και Ντούποβατς. «Κόφτης» θα είναι ο Τσιμέροτ, με τους Ράντοβατς και Στόιτσεφ στα πλάγια. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Όκιτς, Μπίμπλια και Βελκόσκι.