noodles volos banner

Πάτσης: «Αυτή η κούπα ανήκει στον λαό της Νίκης»

Συνέντευξη έδωσε ο Ανδρέας Πάτσης στο Blue Star Fm. Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, είπε ότι τα εισιτήρια διαρκείας είναι στο 25% κάτω σε σχέση με πέρυσι, ενώ απάντησε στο μέλος της Ερασιτεχνικής, Λευτέρη Κατσαλή, λέγοντας οτι ΠΑΕ και Ερασιτεχνική είναι δύο διαφορετικά μαγαζιά οριστικά και αμετάκλητα. Ακόμη έστειλε το μήνυμα του για τη φιέστα της Κυριακής: «Αυτή η κούπα ανήκει στον λαό της Νίκης Βόλου. Αυτός να τη χαρεί», είπε με νόημα. 

Για την Ερασιτεχνική και τη στάση της για το Παντελής Μαγουλάς: «Αυτό που έγινε χθες ήταν ότι αρχικά κάποιοι είπαν ότι θέλουμε να σας δώσουμε το γήπεδο, αλλά δεν σας το δίνουμε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Μάλιστα έλεγαν στον Ξάνθη να μην υπογράψει γιατί θα έχει νομικές συνέπειες. Αν η Νίκη ήταν μία και αδιαίρετη το Παντελής Μαγουλάς θα ήταν ήδη στην ΠΑΕ από νωρίτερα. Επίσης που είναι ο Ερασιτέχνης στο θέμα του Γιδόπουλου; Υπάρχει καμία ανακοίνωση από την Ερασιτεχνική; Τότε τι μία και αδιαίρετη είναι η Νίκη; Είμαστε δύο διαφορετικά μαγαζιά οριστικά και αμετάκλητα. Ρωτήστε λοιπόν τον κ. Κατσαλή που είναι μία η Νίκη και αδιαίρετη; Αυτές οι δηλώσεις είναι για να περνάει η ώρα μας. Ας βγει να καταδικάσει τις προηγούμενες διοικήσεις ο κ. Κατσαλής». 

Για το τι σκέφτεται να κάνει στο Παντελής Μαγουλάς: «Αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε πολύ γρήγορα γιατί χάσαμε χρόνο. Θα γίνει πλήρης ανακατασκευή του χλοοτάπητα και μία αναμόρφωση των κερκίδων και των εσωτερικών χώρων. Θα δώσουμε αγώνα με τον χρόνο για να προλάβουμε. Είμαστε στο όριο και με την ψυχή στο στόμα».

Για τις ακαδημίες: «Το όνειρο μας και το όραμα μας είναι και η ΠΑΕ σε μερικά χρόνια να είναι σε ένα καλό και ανταγωνιστικό επίπεδο στη Super League, αλλά και οι υποδομές να έχουν παραγωγή ποδοσφαιριστών που θα ενσωματώνονται στις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να αναπτύξουμε ένα ποδοσφαιρικό μοντέλο και μία σχολή».

Για τις δικαστικές μάχες της ΠΑΕ: «Θα δώσουμε τις μάχες μας. Ο κ. Ιωαννίδης μας φόρτωσε στην πλάτη μας 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν δεν πάει καλά, δεν θα έχουμε παίκτες, γιατί δεν θα έχουμε ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες. Γιατί δεν πρέπει να ακούγονται όλα αυτά; Γιατί να μην ξέρει ο κόσμος την αλήθεια αν αύριο - μεθαύριο η Νίκη κατεβάσει ρολά; Είμαστε παντελώς μόνοι μας. Από την άλλη όμως λένε βάλε πιο φθηνά τα διαρκείας. Στον Πειραιά την Τρίτη η δικαστική μάχη έχει να κάνει με την υπόθεση Γιδόπουλου και αύριο είναι αυτές για ΙΚΑ και εφορία, γιατί μας κοινοποίησαν τα επιπλέον πρόστιμα».

Για τα διαρκείας: «Τα μαθητικά δεν εξαντλήθηκαν. Όταν δεν εξαντλήθηκαν διαρκείας των 50 ευρώ τότε τι συζητάμε; Είμαστε σε χαμηλότερο αριθμό απ’ ότι ήμασταν πέρυσι στη Football League. Λένε για τις τιμές, αλλά δεν εξαντλήθηκαν των 50 ευρώ. Η αλήθεια, είναι αλήθεια και καθρεπτίζεται στα νούμερα. Είμαστε 25% κάτω από τα περσινά».  

Για το φιλικό με τη Βέροια: «Η ομάδα ήταν μέτρια με τη Βέροια. Ηταν βαριά τα πόδια των παικτών. Είμαστε σε καλό δρόμο όμως. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό κι εμένα αυτό που μου άρεσε ήταν ότι οι παίκτες δεν ακούν και κατάφεραν να κάνουν το 0-2, 3-2. Έδειξε ότι είναι μια ομάδα που θα αγωνίζεται 90 λεπτά. Έχουμε ακόμα ένα φιλικό με την ΑΕΚ, θα είναι πρόβα τζενεράλε».

Για τη φιέστα κι αν θα δώσουν το παρών παίκτες και προπονητές της περσινής ομάδας που κατέκτησαν τον τίτλο: «Έχουν δοθεί προσκλήσεις σε όλους, από κει και πέρα δεν ξέρω τι υποχρεώσεις έχουν με τις ομάδες τους. Πιστεύω οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να είναι παρόντες και να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή για την επιτυχία».

Για την κριτική και την παρουσία της ομάδας στη Super League: «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε και να φοβηθούμε κάτι από πουθενά. Ακόμη και η ανατροπή που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο, με μία πιο έμπειρη ομάδα και πιο δεμένη, για εμένα έδειξε πάρα πολλά. Μια ομάδα χρειάζεται ηρεμία. Αν έχεις απέναντι σου κόσμο που γκρινιάζει αυτό το πράγμα, όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις περνάει και στους ίδιους τους παίκτες… Τι θα κερδίσεις με αυτό; Θα αισθανθεί έτσι η ομάδα αποκομμένη από τον κόσμο της. Άρα θα υπάρχει μεγαλύτερο ψυχολογικό βάρος και πίεση. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα. Να πάμε όλοι ενωμένοι σε μία προσπάθεια που γίνεται. Οι παίκτες της ομάδας πέρυσι είχαν πιο βαριά πόδια στα εντός έδρας παιχνίδια παρά στα εκτός. Δεν είναι τυχαίο που λένε πάντα στο ποδόσφαιρο για τον περιβόητο δωδέκατο παίκτη. Κάνουμε έναν αγώνα δρόμου να κρατήσουμε αυτή την ομάδα όρθια. Αύριο έχουμε δύο δικαστικές μάχες. Μακάρι να μπορούμε να ανασάνουμε αύριο και να περιμένουμε μόνο το αποτέλεσμα της Τρίτης. Αυτό που έχουμε κατορθώσει είναι ένας άθλος, ένας και μοναδικός. Έχουμε σοβαρά προβλήματα και καθόμαστε και ασχολούμαστε με το Παντελής Μαγουλάς. Θα δώσουμε τις μάχες μας και ελπίζουμε. Τα δελτία πάντως πριν τις 22 Αυγούστου δεν μπορούμε να τα σφραγίσουμε». 

Στο τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τη φιέστα της Κυριακής: «Αυτή η κούπα ανήκει στον λαό της Νίκης Βόλου. Ο κόσμος να τη χαρεί όχι εγώ, του ανήκει μετά από 48 χρόνια. Εύχομαι πραγματικά να την ευχαριστηθεί και να τη διασκεδάσει. Και εύχομαι στο τέλος και της φετινής σεζόν να κλείσουμε με μεγαλύτερες βραβεύσεις». 

Last modified onWednesday, 13 August 2014 21:52