noodles volos banner

Βράδυ Σαββάτου με Νίκη Βόλου σε High Definition από το Novasports2

Βράδυ Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου να κάνει πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη, στη Super League και στις οθόνες μας. Το Novasports 2 θα δείξει τον αγώνα σε υψηλής ευκρίνειας εικόνα, ενώ στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλο το... τρίτο ημίχρονο του αγώνα, δηλώσεις και παρασκήνια.

Συγκεκριμένα στις 21:30 θα μεταδοθεί το παιχνίδι Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το Novasports 2 & Novasports 2 High Definition.  

Αμέσως μετά το τέλος βραδινού αγώνα θα προβληθεί στις 23:30 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» σε παρουσίαση του Ηλία Βλάχου. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου, όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββάτου, αλλά και όλα τα τελευταία νέα για τους αγώνες της Κυριακής.

Last modified onThursday, 21 August 2014 17:02