noodles volos banner

Όπως και να ‘χει είναι το δικό της ραντεβού με την ιστορία

Το πιο δύσκολο έργο; Σίγουρα ναι… Δεν μπορεί να περάσει από το Καραϊσκάκη; Στο ποδόσφαιρο γίνονται και θαύματα, αλλά το να πάρει κάτι ο… Δαβίδ από τον Γολιάθ έχει συμβεί ελάχιστες φορές. Θα προσπαθήσει να σώσει ότι μπορεί και να μη δεχτεί πολλά τέρματα; Αυτό που θέλει είναι να παραταχθεί αξιοπρεπής.

Όπως και να χει, η Νίκη έχει τη δική της πρεμιέρα στη Super League το Σάββατο το βράδυ απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Και αυτή είναι από μόνη της ένα ραντεβού με την ιστορία. Ό,τι και να γίνει, όσοι θα είναι εκεί θα γράψουν ιστορία…

Ένα παιχνίδι εκτός προγράμματος είναι, που η Νίκη είναι υποχρεωμένη να το δώσει πρώτο. Τα έφερε έτσι η κληρωτίδα ώστε να ξεκινήσει από τα δύσκολα. Ο νικητής μάλλον ξέρουμε ποιος θα είναι. Από την άλλη όμως για τους νεαρούς παίκτες του Βίλιαν Φλουτ, υπάρχει κάτι να αποδείξουν. Ότι αυτή η ομάδα ξέρει να μάχεται και να παλεύει. Είναι επίσης πρόκληση απέναντι στους μεγάλους αστέρες του Πειραιά, να δείξουν τι αξίζουν και πόσο αξίζουν.  

Δεν χρειάζονται απογοητεύσεις αν κάτι δεν πάει καλά… Ακόμα κι αν η Νίκη έφτιαχνε μία ομάδα διαφορετική, χωρίς περιορισμούς στις μεταγραφές, αυτό το παιχνίδι θα ήταν το δυσκολότερο της «περιπέτειας» της στα γήπεδα της Super League.

Αυτό το ματς λοιπόν είναι για όλους ένα τεστ με υψηλό βαθμό δοκιμασίας. Για τις αντοχές και το τσαγανό των παικτών, για τη «στρατηγική» και τη διαχείριση του οποιουδήποτε αποτελέσματος από το τεχνικό τιμ, ακόμα και για τους φιλάθλους και για τις αντιδράσεις τους.

Όταν θα γίνει η σέντρα και θα ξεκινήσει το παιχνίδι σε αυτή την επιβλητική Ευρωπαϊκή έδρα, αρκεί λοιπόν όλοι να θυμούνται τα δύσκολα προηγούμενα 48 χρόνια. Τι πέρασε αυτή η ομάδα για να φτάσει εκεί… Αυτό είναι αρκετό για να είναι όλοι επιεικείς με τη νεανική ομάδα του Βίλιαν Φλουτ και να ζήσουν χωρίς μιζέρια την πρεμιέρα.

Το τι θα γίνει κανείς δεν μπορεί να το προδικάσει… Αρκεί η ομάδα να παραταχθεί αξιόμαχη και με αξιοπρέπεια.

 

Last modified onFriday, 22 August 2014 10:35