noodles volos banner

Πενταπλή μεταγραφική ανακοίνωση από τον ΟΦΗ!

Ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι κι επίσημα οι Ραζάκ, Αντελέγιε, Μεϊτέ, Λόρια και Τζορτζ οι οποίοι ανακοινώθηκαν από τους Κρητικούς. Οι συγκεκριμένες μεταγραφές ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες αφού οι αθλητές είχαν συμφωνήσει με τον ΟΦΗ, αλλά μία μέρα πριν την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό (23/8, 19.15) ανακοινώθηκαν και επίσημα, με τον Τζενάρο Γκατούζο να τους υπολογίζει πλέον κανονικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση πέντε ακόμα ποδοσφαιριστών και ποιο συγκεκριμένα:
1. RAZAK ABDOUL: Ο Ραζάκ είναι γεννημένος στις 11 Νοέμβρη 1992 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στη Μάντσεστερ Σίτι . Από το 2011 έως το 2014 αγωνίστηκε ως δανεικός στις Πόρτσμουθ, Μπράιτον, Τσάρλτον και Ανζί και στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου ανήκε στην Γουέστ Χαμ. Είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού έχει ύψος 1.81μ. και αποκτήθηκε για ένα χρόνο.

2. ADELEYE AYODELE: Ο Αντελέγιε γεννήθηκε στις 25-12-1988, ύψους 1.89 μ. στόπερ και έχει θητεία στη ρωσική Ανζί, τις ουκρανικές Μέταλουργκ Ντόνετσκ και Ταβρίγια, όπως και στην ολλανδική Σπάρτα Ρότερνταμ. Πέρυσι στο τελευταίο 6μηνο αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη. Το εθνόσημο της Νιγηρίας σε επίπεδο ανδρών το έχει φορέσει 10 φορές. Αποκτήθηκε για έναν χρόνο.

3. MEITE ABDOULAYE: Ο Μεϊτε γεννήθηκε στις 6-10-1980 και πέρυσι έπαιξε στην Ντονκάστερ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μαρσεϊγ, Μπόλτον και Γουέστ Μπρομ ενώ είναι 49 φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού. Αποκτήθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια.

4. LORIA GEORGI: Ο Λόρια γεννήθηκε στις 27-1-1986 και αγωνιζόταν στην Ντιναμό Τιφλίδας από το 2005 μετρώντας 218 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την Εθνική Γεωργίας έχοντας παίξει σε 25 παιχνίδια, ενώ στο ενεργητικό του έχει 16 συμμετοχές σε προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ κι ακόμα έξι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

5. GEORGE CLAYTON MAYRON ANTONIO: Ο Τζορτζ γεννήθηκε στις 23-10-1993 και αγωνιζόταν στην Λιμόν της Κόστα Ρίκα. Ο Τζορτζ έχει 38 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του και έχει σημειώσει έντεκα γκολ. Αποκτήθηκε για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς για δύο ακόμα έτη».