noodles volos banner

Το γκολ του Σκούρτη το καλύτερο της πρεμιέρας! (video)

Μια σημαντική διάκριση με το «καλημέρα» για νεαρό ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου. Μπορεί ο Σκούρτης να… «μπήκε από το παράθυρο» στην ενδεκάδα της κυανόλευκης ομάδας για την 1η αγωνιστική κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, λόγω του τραυματισμού του Χρήστου Τζιώρα, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ και να κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να ασχολείται μαζί του, κυρίως για το ότι «χόρεψε» πριν σκοράρει δύο παίκτες εκατομμυρίων ευρώ, όπως ο Παπαδόπουλος και ο Αμπιντάλ.

H επιβράβευση ήρθε μερικές ημέρες μετά. Οι φίλαθλοι ψήφισαν ως ομορφότερο και καλύτερο γκολ της πρεμιέρας της Super League το τέρμα του νεαρού επιθετικού της Νίκης Βόλου κατά του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Με ποσοστό 66,69% άφησε πολύ πίσω τους Ντουμίτρου και Μπαράλες της Βέροιας και του Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, που πήραν 21,07 και 12,24. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ λίγο μετά αφού έγιναν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας: «Η υπέροχη ενέργεια του Βασίλη Σκούρτη και το γκολ στο 55ο λεπτό του αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς αναγνωρίστηκε, απο το σύνολο των φιλάθλων και ψηφίστηκε, ως το καλύτερο γκολ της 1ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014-2015.

Στη σχετική ψηφοφορία του novasports.gr oΒασίλης Σκούρτης πήρε το 66,69 % με τον Ντουμίτρου της Βέροιας και τον Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης να ακολουθούν.

Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου θα βραβευτεί μέσα στις επόμενες ημέρες για την επιτυχία του». 

Media

Last modified onWednesday, 27 August 2014 14:10