noodles volos banner

Ετοιμάζεται να… υποδεχθεί το κοινό της

  • Καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα θέλει η Νίκη Βόλου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν μπόρεσαν να δώσουν πολλοί φίλαθλοι της Νίκης Βόλου το παρών λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης και της μη διάθεσης εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους. Την Κυριακή όμως δεν υπάρχει δικαιολογία για να λείψει κανείς. Η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό της για τη δεύτερη αγωνιστική στη Super League απέναντι στον Ατρόμητο και το γήπεδο πρέπει να γίνει «μπλε». Αυτή θα είναι η πρεμιέρα των κυανολεύκων μπροστά στον κόσμο τους και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον απ’ όλους.

Στις τάξεις των φιλάθλων παρατηρείται ενθουσιασμός και μεγάλη κινητικότητα, την ώρα που στην ΠΑΕ προσπαθούν να είναι όλα στην εντέλεια για τον μεγάλο πρώτο εντός έδρας αγώνα στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Φλουτ και οι παίκτες του θέλουν καλή εμφάνιση για να αποζημιώσουν τον κόσμο τους και μέσω αυτής το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα, που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Χρήστος Τζιώρας, παρά το γεγονός ότι δεν γυμνάζεται ακόμη στο 100% και σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς, θα είναι όπως όλα δείχνουν στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού.

Βέβαια τη θέση του στην ενδεκάδα πολύ δύσκολα θα τη χάσει πλέον ο νεαρός Σκούρτης. 

Last modified onWednesday, 27 August 2014 09:55