noodles volos banner

"Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες" (video)

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του ο Βίλιαν Φλουτ, ο οποίος τόνισε ότι η Νίκη στα εντός έδρας ματς πρέπει να παίρνει τους πόντους για να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει κάποια ευκαιρία.

Αναλυτικά, είπε: "Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, κυρίως το πρώτο μέρος. Είχα πει ότι πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο από πίσω, να έχουμε πάσες, να βλέπουμε τους παίκτες στον κενό χώρο. Οι μπαλιές ήταν μακρινές. Δεν έπρεπε να γίνεται αυτό με 4-5 ψηλούς παίκτες που είχε ο Ατρόμητος. Δεν παίξαμε έξυπνα. Στο πρώτο μέρος, δεν παίξαμε επίθεση, δεν είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο, παίξαμε καλύτερα, αλλά όχι τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Οι αντίπαλοι είχαν μεγαλύτερη εμπειρία και δύναμη για να κρατήσουν το σκορ. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να αλλάξουμε την εικόνα, αλλά δεν πήγε καλά.  Παίζαμε όμως στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε σκληρά. Οι παίκτες μας χρειάζονται εμπειρία, να παίζουν με περισσότερες πάσες, έχουν ταλέντο. Έχουμε διακοπή μπροστά μας και στο επόμενο παιχνίδι να κυνηγήσουμε τους πόντους».

Ερωτηθείς για τον Ροτζέριο, απάντησε: "Χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια, έχουμε ειδικό πρόγραμμα για αυτόν, προσέχουμε σιγά σιγά να πάρει χρόνο, χρειάζεται όμως χρόνος να ανέβει επίπεδο", ενώ για το εάν είναι σημαντική η απουσία του Τζιώρα, ήταν σαφής: "Πρέπει να μιλάμε για τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας και όχι αυτούς που δεν είναι, αλλά χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες".

Για τον κόσμο τόνισε: "Οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί, έκαναν αρκετή φασαρία, στάθηκαν δίπλα μας σε όλο το παιχνίδι. Τους χρειαζόμαστε γιατί στηρίζουν την ομάδα".

Τέλος ρωτήθηκε για το δύσκολο πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών: "Όταν αρχίζουν τα παιχνίδια, είναι πάντα 0-0. Κάθε ομάδα μπορείς να την κερδίσεις. Δεν είναι ευχαριστημένος. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα σήμερα. Στα εντός έδρας πρέπει να κερδίσεις εάν θέλεις να παραμείνεις στη Σούπερ Λιγκ. Δεν βλέπω μόνο το αποτέλεσμα, αλλά θέλω να βλέπω την εξέλιξη της ομάδας μου, εβδομάδα με εβδομάδα, να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση. Όσους περισσότερους πόντους παίρνεις, τόσο πιο μεγάλη είναι η αυτοπεποίθηση της ομάδας".

Media

Last modified onMonday, 01 September 2014 01:39