noodles volos banner

Ταμπάκης: "Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Ο Αλέξης Ταμπάκης στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της Νίκης Βόλου στην αρχή της Σούπερ Λιγκ και υποστήριξε ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της ομάδας της Νέας Ιωνίας στην κάμερα του novasports: «Είναι αρχή ακόμα, έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έτσι έτυχε και έχουμε αρχικά πέντε πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά εντάξει είχαμε διάθεση, το παλέψαμε και νομίζω κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Για το τι λείπει από τη Νίκη και αν θέλει δουλειά από την άμυνα: «Σίγουρα είναι κάτι που ζητά ο προπονητής να ξεκινά από την άμυνα η επίθεση. Νομίζω σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο το δείξαμε καλύτερα, πρέπει να το δείχνουμε από το πρώτο ημίχρονο. Θα δούμε και από το επόμενο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε απ' το πρώτο ημίχρονο να το κάνουμε».

Για το πως αισθάνεται που παίρνει εμπειρίες στη Σούπερ Λιγκ: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για έναν τερματοφύλακα και ειδικά για μένα που το ήθελα αυτό το πράγμα, να πάρω ευκαιρίες και να κερδίσω εμπειρίες, οπότε εντάξει κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και θα δούμε».