noodles volos banner

Στο Ηράκλειο πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Super League και θα κριθεί ο… συγκάτοικος του Ατρόμητου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Βέροια (Δευτέρα 1/9, 21.30 Novasports 1). Αμφότεροι οι… μονομάχοι στο «Γεντί Κουλέ» θα κυνηγήσουν τη δεύτερη σερί νίκη κάνοντας το 2 στα 2 ώστε να τους βρει η διακοπή του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει το καλύτερο σε βαθμούς.
Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Τζενάρο Γκατούζο να μην υπολογίζει τους τραυματίες Αγριμάκη, Ροβίθη, Σίσιτς, αλλά και τους Φραγκουλάκη, Δαμιανάκη και Γιαγκιόζη. Στην αποστολή του ΟΦΗ, που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο, συμμετέχουν οι: Δασκαλάκης, Λόρια, Αρτόλα, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Αντελέγιε, Μεϊτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Τζορτζ και Κουτσιανικούλης.
Στην τελευταία προπόνηση το πρωί της Κυριακής, ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας απέκλεισε από την αποστολή τους ανέτοιμους Μαλόν, Εσπάρθα αλλά και τους Παυλίδη, Χάσελμπαϊνκ για αγωνιστικούς λόγους. Αντίθετα, στα πλάνα του βρίσκονται οι Ραούλ Μπράβο, Γιώργος Κατίδης και Ρομπέρτο Μπατιόν, που αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους. Στην αποστολή είναι οι: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καταλά, Καλί, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βεργώνης, Βάσκες, Κατίδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γεωργιάδης και Κάμπορα.