noodles volos banner

Διπλό κορυφής για τη Βέροια!

Το γκολ του Καλτσά στο 58’ έδωσε το τρίποντο στη «βασίλισσα του Βορρά» στο «Γεντί Κουλέ» και την έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο… ρετιρέ της Super League βρίσκεται, μαζί με τον Ατρόμητο, η Βέροια έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές. Η «βασίλισσα του Βορρά» χάρη στο γκολ του Καλτσά στο 58’ πήρε τη νίκη στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, σε ένα ματς που είχε γρήγορο ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Άτυχες στάθηκαν και οι δυο ομάδες που είχαν από ένα δοκάρι, με τον Λαμπρόπουλο στο 11’ και τον σκόρερ Καλτσά στο 43’.

Με ένα δοκάρι κι ένα γκολ στο ενεργητικό του, έχοντας κρίνει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, ο τίτλος του MVP ανήκει δικαιωματικά στον Καλτσά. Ο άσος της Βέροιας ήταν πηγή «κινδύνων» για την άμυνα του ΟΦΗ και κατάφερε με το τέρμα που σημείωσε να δώσει συνέχεια στο ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας του.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Μεϊτέ (60' Τζορτζ), Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Στάθης, Μιλιάζες, Ραζάκ, Μακρής, Λαμπρόπουλος (63' Κουτσιανικούλης), Πετρόπουλος (75' Μονιάκης), Περογαμβράκης

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Καλί, Μπράβο (72' Καταλά), Βεργώνης, Βάσκες, Καλτσάς, Κάμπορα (62' Γεωργιάδης), Μπεν, Ντουμίτρου (74' Μπαργκάν)

Last modified onTuesday, 02 September 2014 01:15