noodles volos banner

Από ball boy και οργανωμένος στην κερκίδα, βασικός στην Τούμπα!

  • Η παρουσία στην ενδεκάδα του Άγγελου Αργύρη το μόνο που έδωσε χαρά στους φιλάθλους
Η παρουσία στην ενδεκάδα του Άγγελου Αργύρη το μόνο που έδωσε χαρά στους φιλάθλους Η παρουσία στην ενδεκάδα του Άγγελου Αργύρη το μόνο που έδωσε χαρά στους φιλάθλους

Για τον Άγγελο Αργύρη η επιλογή του στην ενδεκάδα της Τούμπας από τον Βίλιαν Φλουτ, αποτέλεσε απλά τη δικαίωση της επιμονής και της υπομονής του. Ο νεαρός αμυντικός, που αποτελεί γέννημα θρέμμα της κυανόλευκης ομάδας, αναμφίβολα σκόρπισε χαρά σε όλους τους φιλάθλους που τον είδαν να ντεμπουτάρει στη μεγάλη κατηγορία με τη φανέλα της ομάδας. Αν κάτι θα έχουν να θυμούνται οι φίλαθλοι από αυτό το ματς, θα είναι η παρουσία του 20χρονου κεντρικού αμυντικού.

Οργανωμένος φίλαθλος από μικρός ο Αργύρης, με τα γνωστά «αγγελάκια» ή επίσημα «Blue Angels» πριν από λίγα μόλις χρόνια φώναζε από την κερκίδα για την αγαπημένη του ομάδα. Στα 10 του ήταν ball boy στο Πανθεσσαλικό και πανηγύριζε στο ταρτάν τα γκολ του Σαϊτιώτη και των άλλων ποδοσφαιριστών... Πέρασε πολλές απογοητεύσεις, με δανεισμούς, επιστροφές και με οκτώ μόλις συμμετοχές τα προηγούμενα χρόνια και απλά περίμενε τη δική του ευκαιρία.

Ποιος θα το πίστευε ότι αυτό το παιδί θα κατάφερνε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα… Γιατί όποιο παιδάκι ξεκινά στις ακαδημίες της Νίκης, αναμφίβολα αυτό που περιμένει είναι να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Είναι το όνειρο κάθε πιτσιρικά που μπαίνει για πρώτη φορά στην κλούβα. Ο Αργύρης όχι μόνο το κατάφερε, αλλά μέσα σε ένα «ναό» όπως είναι η Τούμπα βγήκε με τους έντεκα εκλεκτούς στο χορτάρι στη Super League. Παρά την ήττα λοιπόν, υπάρχει κι ένας λόγος που είναι υπερήφανοι οι φίλαθλοι αυτής της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Και από την άλλη σίγουρα ο Άγγελος Αργύρης μόνο ανατριχίλα μπορεί να ένιωσε που φορώντας τη φανέλα με την Άπτερο Νίκη στο στήθος, εκπροσώπησε την ομάδα του στη μεγάλη κατηγορία.  

Πάντως εκτός του Αργύρη ακόμη πέντε νεαροί έχουν ντεμπουτάρει με την κυανόλευκη φανέλα στη Super League. Φυσικά ο Νέτι Μέτσε, που μετρά ήδη τρεις συμμετοχές, ο Γιάννης Κορέτα χθες στην Τούμπα, καθώς και οι Μαχλελής, Σωτηράκος και Σταμπολζίεφ. 

 

Last modified onSunday, 14 September 2014 17:54