noodles volos banner

Δεν ήταν μόνο η κακή εμφάνιση…

 

Οι λόγοι του «διαζυγίου» της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με τον Βίλιαν Φλουτ, δεν ήταν μόνο οι επιφανειακοί. Αυτοί που μπορούν ενδεχομένως να διακρίνουν και οι φίλαθλοι…

Δεν ήταν δηλαδή μόνο οι τρεις ήττες και η πολύ κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, αυτά μπορεί να ήταν η αφορμή, αλλά από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που αποφάσισε ο Ανδρέας Πάτσης να διακόψει τη συνεργασία του με τον Ολλανδό τεχνικό, που ήρθε με ένα ακριβοπληρωμένο τριετές συμβόλαιο για να στηρίξει την όποια φετινή επένδυση στη Νίκη. Και μάλιστα αυτοί οι λόγοι φαινόταν κάπως στο απείθαρχο παιχνίδι της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Βίλιαν Φλουτ είχε χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια. Όταν έρχονται νίκες, το να διαχειριστεί κανείς το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πιο εύκολο. Σε βαριές ήττες όμως και κακές εμφανίσεις, τα πράγματα δυσκολεύουν. Αυτό που διαρρέει είναι ότι τα αποδυτήρια της ομάδας ήταν χάλια τον τελευταίο καιρό, κάτι που πιστεύουν στη Νίκη ότι επηρέαζε και την απόδοση ορισμένων παικτών.

Έκριναν μάλιστα ότι η αλλαγή έπρεπε να γίνει πριν το κρίσιμο ματς με τον Εργοτέλη, καθώς εκεί θα πρέπει η ομάδα να παραταχθεί με αλλαγμένη ψυχολογία για να πάρει κάτι από αυτό το ματς και συγκεκριμένα την πρώτη της νίκη…

Ο Σβεν Βάντεμπροεκ, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Φλουτ είναι ο άνθρωπος που αρχικά καλείται να διορθώσει κάποια πράγματα… Τώρα αν μέσα στην εβδομάδα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις, ίσως ένα νέο πρόσωπο, αποτελέσει και νέα πρόκληση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. 

 

Last modified onSunday, 14 September 2014 17:53