noodles volos banner

Μουζακίτης: «Δικαιολογώ τον κόσμο, αλλά πρέπει να σταθεί δίπλα μας»

Τη στήριξη των φιλάθλων στη συνέχεια, λέγοντας ωστόσο ότι καταλαβαίνει τις αποδοκιμασίες τους, ζήτησε ο Αλέξανδρος Μουζακίτης.

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Νικλητσιώτης, που είπε ότι πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να κοιτάξουν τη συνέχεια.  
Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο παικτών στην κάμερα του novasports:
Οι δηλώσεις του Μουζακίτη:

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, σήμερα θέλαμε τη νίκη, το παιχνίδι εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο για μας. Σταθήκαμε άτυχοι, πληρώσαμε τα αμυντικά μας λάθη και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας».

Για το γιουχάισμα του κόσμου στο τέλος: «Ως έναν βαθμό τον δικαιολογώ, αλλά πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα, πρέπει να δείξει ότι αγαπάει την ομάδα και να μας υποστηρίζει και στα δύσκολα γιατί έχουμε έναν πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας και πρέπει να φανούμε δυνατοί, να φανούμε σαν ομάδα και να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες αγωνιστικές που ακολουθούν».

Για το αν ένα θετικό αποτέλεσμα στα επόμενα παιχνίδια θα λύσει τα πόδια των παικτών της Νίκης: «Εννοείται, αυτό είναι το μόνο που μπορεί να μας ανεβάσει ψυχολογικά, η μία νίκη, το ένα θετικό αποτέλεσμα, η καλή εμφάνιση και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά έτσι ώστε να καταφέρουμε να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Οι δηλώσεις του Νικλητσιώτη:

«Πιστεύω πως το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, δεχθήκαμε επίσης πάλι ένα γρήγορο γκολ, από εκεί και πέρα καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι, ισοφαρίσαμε μάλλον το παιχνίδι, αλλά στην επανάληψη, στο 46' αν δεν κάνω λάθος, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και αυτό μας έκοψε τα πόδια. Από εκεί και πέρα δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι, ο Εργοτέλης κατάφερε κι έβαλε κι άλλο γκολ και εκεί πιστεύω κρίθηκε και το παιχνίδι».

Για το τι πήγε εντελώς λάθος: «Τίποτα δεν πήγε εντελώς λάθος. Όπως το είπατε κι εσείς οι πρώτες τρεις αγωνιστικές ήταν πολύ δύσκολες, αυτό το παιχνίδι ήταν με τον Εργοτέλη, πιστεύαμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Δυστυχώς το χάσαμε και κοιτάμε τη συνέχεια».

 

Last modified onSunday, 21 September 2014 22:30