noodles volos banner

Εφαλτήριο για καλύτερη συνέχεια!

Η αλλαγή του κλίματος στη Νίκη Βόλου είναι εμφανής. Το 1-0 επί του Πανθρακικού το Σάββατο ήταν αρκετό για να αντιστρέψει την κατάσταση και να επαναφέρει την αισιοδοξία στους ποδοσφαιριστές και κυρίως στις τάξεις των φιλάθλων. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα και η Νίκη πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία που την ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Πλέον, οι "κυανόλευκοι" είναι στην 17η θέση έχοντας από κάτω τους τον Λεβαδειακό που αγνοεί ακόμη τη νίκη.

Άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι το σαββατιάτικο αποτέλεσμα ήταν μόνο η αρχή, ήταν το έναυσμα που αναζητούσαν οι ποδοσφαιριστές ώστε να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους και να αντιμετωπίσουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές τους. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι λύθηκαν όλα τα αγωνιστικά προβλήματα μονομιάς... Ωστόσο, η βελτίωση ήταν εμφανής και θα γίνεται ακόμη πιο "ορατή" όσο περνούν οι ημέρες και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας περισσότερο διάστημα με τους παίκτες.
Και βέβαια ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στον Ροτζέριο Μάρτινς. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα και να ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή με την ποιότητα και την εμπειρία του. Και προχθές το απέδειξε. Το δικό του γκολ εκτός μεγάλης περιοχής ήταν αυτό που έκιρινε το ματς. "Χτύπησε" όταν έπρεπε και άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Νίκης.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, μετά το χθεσινό ρεπό, το ραντεβού έχει δοθεί για το απόγευμα για προπόνηση που στην ουσία θα ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής. Οι Λάουξ, Κοτσαρίδης νοιώθουν ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι αναμένεται να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα. Υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο παιχνίδι για τη Νίκη Βόλου είναι την προσεχή Δευτέρα 27 Οκτωβρίου εκτός έδρας με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη, ομάδα που αντιμετώπισε σχετικά προσφάτως, πριν ένα μήνα για τη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Last modified onMonday, 20 October 2014 15:34