noodles volos banner

Με διαφορετικό πρόσωπο...

Πριν από ένα μήνα, η Νίκη Βόλου είχε ταξιδέψει στην Ξάνθη για να παίξει με την τοπική Skoda στην 1η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου. Ήττα με 1-0 με μια μέτρια εμφάνιση που ήταν όμως καλύτερη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ένα μήνα αργότερα, οι "κυανόλευκοι" επιστρέφουν στην ακριτική πόλη με στόχο όμως αυτή τη φορά να διεκδικήσουν τη νίκη.

Σε αυτό το διάστημα άλλαξαν πολλά. Η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έγινε στο κατάλληλο σημείο μιας και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε αρκετές ημέρες ώστε να "διαβάσει" την ομάδα του, να εντοπίσει τις αδυναμίες και να δουλέψει με τους παίκτες για να παρουσιάσει μία Νίκη Βόλου με σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Επιπλέον και σημαντικότερο, σημειώθηκε η πρώτη επιτυχία. Το 1-0 επί του Πανθρακικού ήταν ικανό για να αλλάξει την ψυχολογία στους "κυανόλευκους", να τους τονώσει το ηθικό και να τους γεμίσει με αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας.
Έτσι, στο ματς της Δευτέρας στην Ξάνθη, η Νίκη δεν θα αρκεστεί σε μια καλή παρουσία. Θα παίξει για τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που άρχισε με φιλοδοξίες κι όνειρα τη σεζόν, αλλά είναι καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις, με 6 βαθμούς σε ισάριθμα ματς.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει σε τι κατάσταση είναι ο τραυματίας Κέις Λάουκς, καθώς ο Ολλανδός είναι βασικός μέλος. Μπορεί να έχασε τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, όμως η παρουσία του θεωρείται σημαντική. Επιπλέον, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Πανθρακικό, επιστρέφει ο Αργυρίου που εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας, ενώ στη διάθεση του προπονητή του είναι και ο Νικλητσιώτης (που είχε χάσει λόγω ίωσης το τελευταίο παιχνίδι). Έτσι, οι λύσεις είναι περισσότερες για τον Έλληνα τεχνικό, με μοναδικό αμφίβολο τον Λάουκς.