noodles volos banner

Ο Μίμης Κοκκινάκης στο γήπεδο του Παραδείσου (Video)

 

Ο Μίμης Κοκκινάκης, είναι από σήμερα στο γήπεδο «Παράδεισος», εκεί που θα βρει τους παλιούς του συμπαίκτες στη Νίκη Βόλου, στον Ολυμπιακό Πειραιώς, την Εθνική Ελλάδος. Η παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, συγκέντρωσε στην Ευαγγελίστρια, όπου είχε βαπτιστεί και παντρευτεί την αγαπημένη του γυναίκα, πολλούς φίλους, συγγενείς και συμπαίκτες του από την πολυαγαπημένη του Νίκη Βόλου, αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου, παλαιούς παράγοντες, αλλά και ποδοσφαιριστές που έβγαλε ο ίδιος στα γήπεδα.

Ο Μίμης Κοκκινάκης τιμήθηκε απ’ όσους γνώριζαν για το ταλέντο, το ήθος, την πίστη του σε ιδέες και οι αναμνήσεις γι αυτόν δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ. Ιδιαίτερα για τη Νέα Ιωνία, που υπηρέτησε και ως δημοτικός σύμβουλος, ήταν κάτι το ξεχωριστό.

Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμου ακολουθίας, μίλησαν ο πατέρας Απόστολος, ο οποίος με το λόγο του άγγιξε όλους τους παρευρισκόμενους και ο Δήμος Κολοβός, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τους λυγμούς του, όπως και άλλοι συμπαίκτες του, οι Ν. Σπανάκης, Γ. Τσιμπιρίδης, Τ. Κασαπλέρης, Κ. Μαρσουβανίδης, Ν. Τζίνης, Γ. Καραηλιού, Απ. Βαλαχάς, Παν. Γάκης, οι νεότεροι Λεφάκης, Τάκης Μωράκης, Τ. Βαϊράμογλου, Μαρούγκας, Τσομπανόπουλος, Ναλμπάντης, Τάκης Τσόγκας κ.ά.

Το πόσο αγαπητός ήταν ο Μίμης Κοκκινάκης, το αποδεικνύει το γεγονός ότι στην κηδεία του παρέστησαν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου όπως οι Βαρούτσικος, Δελημουχτάρης, Ν. Πρίντζος, Αντ. Παππάς, Γ. Πασχαλίδης, Σάκης Μακρής, Απ. Ματζαφλέρης. Στην κηδεία παρέστησαν επίσης οι πρώην δήμαρχοι Σκοτινιώτης και Φούσκης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Λαμπρινίδης, Καουνάς, ενώ τη σημερινή δημοτική αρχή εκπροσώπησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Σοφία Χάλαρη και Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Ο  Όμιλος Καρεκλίδη εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίμη Κοκκινάκη, σε όσους τον γνώρισαν, τον θαύμασαν και αγάπησαν ως ποδοσφαιριστή, αλλά και ως άνθρωπο.

 

Media

Last modified onThursday, 23 October 2014 15:54