noodles volos banner

«Κιτρινίζονται» εύκολα οι παίκτες της Νίκης

Στις 23 κίτρινες κάρτες σε επτά αγώνες πρωταθλήματος έφτασε η Νίκη Βόλου. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη από τις πέντε κίτρινες κάρτες που έδειξε ο ρέφερι της αναμέτρησης, οι τέσσερις ήταν για παίκτες της κυανόλευκης ομάδας. Αυτό ναι μεν αποδεικνύει ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Τζαναβάρα είχαν πάθος και έπεφταν δυνατά σε κάθε μονομαχία, όμως από την άλλη, είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουν στη Νίκη, αφού ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, το πάθος και η απειρία, μπορούν να στοιχήσουν στη συνέχεια.

Κατά μέσο όρο η Νίκη δέχεται 3,3 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι… Πάντως δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση των ομάδων που έχουν κιτρινιστεί περισσότερες φορές οι παίκτες τους από τους διαιτητές, αλλά στην τρίτη.  

Οι παίκτες του Παναιτωλικού μέχρι στιγμής έχουν δει 26 κίτρινες κάρτες, ενώ της επίσης νεοφώτιστης Κέρκυρας, 24.

Η διαφορά είναι όμως ότι οι δυο παραπάνω ομάδες, έχουν καταφέρει να αποσπάσουν και αρκετές κίτρινες από τους αντιπάλους τους, κάτι που αποδεικνύει ότι τα παιχνίδια ήταν δυνατά και από τις δυο πλευρές. Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης έχουν καταφέρει μόλις δέκα φορές να αναγκάσουν τον διαιτητή να δείξει κίτρινη σε αντίπαλο τους.  

Η Νίκη βρίσκεται στην 18η και τελευταία θέση της βαθμολογίας και εκτός από τις κίτρινες κάρτες που είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στα στατιστικά της, επίσης αυτό που προσέχει κανείς είναι την επιθετική της αφλογιστία, με μόλις τρία γκολ στο πρωτάθλημα και την ευκολία που δέχεται τέρμα στην άμυνα της, αφού μετρά ήδη 14, δύο δηλαδή κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Αναμφίβολα όλα τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση… Κάτι το οποίο ήδη έχει ζητήσει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας από τον Ανδρέα Πάτση, ώστε η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει περισσότερα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.