noodles volos banner

Ευκαιρία για νίκη ψυχολογίας

Με στόχο μια καλή εμφάνιση και τη νίκη που θα την βάλει σε θέση πρόκρισης, η Νίκη Βόλου υποδέχεται σήμερα στο Πανθεσσαλικό την ομάδα-έκπληξη στο ξεκίνημα της Φούτμπολ Λιγκ, Ζάκυνθο για τη 2η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου. Σέντρα στις 17:15 με τηλεοπτική μετάδοση από το OTE sport4.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας καθώς οι "κυανόλευκοι" σε διάστημα λιγότερο από μια εβδομάδα, έχουν τρία ματς στο πρόγραμμα. Τη Δευτέρα έπαιξαν στην Ξάνθη, σήμερα με τη Ζάκυνθο και την Κυριακή υποδέχονται την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα. Ζητούμενο η νίκη κόντρα στους νησιώτες της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά ο αγώνας που ακολουθεί είναι αυτός για τον οποίον "καίγεται" η Νίκη. Πάντως, μια καλή εμφάνιση μπορεί να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Τζαναβάρα ενόψει της συνέχειας και η Νίκη την χρειάζεται. Παράλληλα, ο Κορίνθιος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα. Αποστολή χθες δεν έβγαλε και θα την ανακοινώσει λίγο πριν τη σέντρα. Σίγουρα εκτός ο τραυματίας Ροτζέριο κι ενδεχομένως ο Λάουξ που είναι ανέτοιμος κι αναμένεται να προφυλαχθεί.

 

Η Ζάκυνθος: Με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί η Ζάκυνθος στο Πανθεσσαλικό. Ταξίδεψε χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Ξενοδόχοβ, Καλλιβωκά και Αποστόλου, που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά και τον Χατζησάββα. Την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντάνι Ακίνο αποτελούν οι: Πολίτης, Τσόπελας, Καμπούρης, Φωτιάς, Ουνγιαλίδης, Κριτσμάρεβιτς, Οικονόμου, Πέττας, Λέκκας, Πιτταράς, Παπαδημητρίου, Καραογλανίδης, Κρολ, Βαρέλα, Νόνης, Μπλέτσας, Ευθυμιάδης και Κυριακίδης.

Τα εισιτήρια: Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα: VVIP Κερκίδα: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια, Υπόλοιπη Σκεπαστή: 25 ευρώ, Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ, Νότιο Πέταλο: 15 ευρώ. Για τα παιδιά εώς 5 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 15 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15 ευρώ καθώς και στους κατόχους Διαρκείας των κατηγοριών Blue, Funs, Future.
Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 25 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 25 ευρώ καθώς και στους κατόχους διαρκείας των κατηγοριών VVIP Gold και VIP Silver. Στους κατόχους VVIP Gold θα επιτρέπεται η είσοδος και από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.