noodles volos banner

Πανελλήνιο ρεζίλι…

Πανελλήνιο ρεζίλι για τη Νίκη Βόλου, που αντί για το… όνειρο της Super League, όπως περίμεναν οι οπαδοί της να ζήσει, προσθέτει μαύρες σελίδες στην ιστορία της… Η ματαίωση του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στους κυανόλευκους και τη Ζάκυνθο, έχει την… τιμητική του σήμερα στους τίτλους των αθλητικών ιστοσελίδων και δεν πέρασε στα ψιλά γράμματα όπως ήταν φυσικό. Ο Αθλητικός Τύπος κάνει λόγο για τραγικές καταστάσεις και για μαύρη σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Το gazzeta αναφέρει στον τίτλο του, «Απίστευτο και όμως ελληνικό» και συνεχίζει: Δεν πληρώθηκαν και δεν σφύριξαν οι διαιτητές!

Ελλάς το μεγαλείο σου για ακόμα μία φορά, καθώς στο Βόλο δεν διεξήχθη η αναμέτρηση της Νίκης με την Ζάκυνθο για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, επειδή δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές. Στους νησιώτες το ματς. Σε αυτή την χώρα τα έχουμε δει όλα, αλλά το να μην διεξαχθεί αγώνας Κυπέλλου επειδή η γηπεδούχος δεν πλήρωσε τα χρήματα που έπρεπε στους διαιτητές, δεν το είχαμε δει. Ε από σήμερα Πέμπτη, έγινε και αυτό, καθώς ο Μιχάλης Βοσκάκης, αποφάσισε να μην αρχίσει η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την Ζάκυνθο, επειδή οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν τα χρήματα για την πληρωμή τους».

Το sportfm χαρακτηρίζει το γεγονός ως μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Λόγω αδυναμίας της Νίκης Βόλου να πληρώσει τους διαιτητές, ματαιώθηκε το ματς Κυπέλλου με τη Ζάκυνθο! Οι νησιώτες αναμένεται να πάρουν το ματς στα χαρτιά σε μια μαύρη σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Το onsports.gr αναφέρει χαρακτηριστικά: "Τραγικές καταστάσεις στο Βόλο όπου η Νίκη δεν μπόρεσε να αποζημιώσει τους διαιτητές με το παιχνίδι απέναντι στη Ζάκυνθο να ματαιώνεται". Σε ρεπορτάζ που ακολούθησε γράφει: "Ο πρόεδρος των Θεσσαλών ισχυρίστηκε πως η μικρή προσέλευση οπαδών στο ματς με την Ζάκυνθο, ήταν ουσιαστικά η αφορμή για την μη καταβολή του απαιτούμενου ποσού στους διαιτητές".

Στο pamesports.gr το ρεπορτάζ αναφέρει: «Αίσθηση προκάλεσε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα Κυπέλλου Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος, η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 17:15. Ο λόγος ήταν πως παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα ο διαιτητής Μιχάλης Βοσκάκης, οι βοηθοί Σταυρουλάκης και Καμπούρης και ο τέταρτος διαιτητής Τζοβάρας είχαν κλειστεί στο γραφείο και μετά από μισή ώρα ενημέρωσαν πως ο αγώνας ματαιώνεται καθώς δεν καταβλήθηκε από την γηπεδούχο ομάδα η αμοιβή τους».

Όλα αυτά στον ηλεκτρονικό Τύπο, γιατί και στον έντυπο την Παρασκευή αναμένεται να αποτυπωθεί το μέγεθος της ντροπής για την κυανόλευκη ομάδα…

 

Last modified onThursday, 30 October 2014 22:18