noodles volos banner

Απάντηση με νόημα στον κόσμο, ανευθυνότητα ή κίνηση που υποδηλώνει την αρχή του τέλους;

Ο αγώνας κυπέλλου της Νίκης με τη Ζάκυνθο ματαιώθηκε. Αυτό έγραψε η ιστορία και δεν αλλάζει πλέον. Το μόνο που περιμένουν άπαντες είναι να πέσουν στα… μαλακά από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο διασυρμός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και για πρώτη φορά προστίθεται μία τόσο ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της Νίκης. Ο κόσμος όμως περιμένει απαντήσεις…

Γιατί συνέβη αυτό το απόγευμα της Πέμπτης στο Πανθεσσαλικό; Ήταν μία κίνηση απογοήτευσης του Ανδρέα Πάτση και εκδίκησης για τον κόσμο, αφού διαρρέει ότι ήταν εκνευρισμένος από την ισχνή παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες; Ήταν ανευθυνότητα και δεν προγραμμάτισε σωστά η ΠΑΕ, ποντάροντας ότι τα έξοδα θα βγουν από τον κόσμο; Ή ήταν μία κίνηση που υποδηλώνει κάτι και είναι η αρχή του τέλους;

Αυτοί είναι οι προβληματισμοί των φιλάθλων της ομάδας. Άλλοι αντιμετώπισαν με καυστικό τρόπο το γεγονός, άλλοι με διάθεση ειρωνείας και άλλοι με έντονη κριτική, αυτό που συνέβη στο Πανθεσσαλικό, με τη ματαίωση του αγώνα κυπέλλου, λόγω του ότι δεν υπήρχαν χρήματα να πληρωθούν οι διαιτητές. Νεύρα υπήρχαν στις κερκίδες μετά την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα να περάσουν από τα ταμεία να πάρουν πίσω τα χρήματα τους, καθώς και φωνές απελπισίας για κάτι που πρώτη φορά βίωναν για την αγαπημένη τους ομάδας.

Περιμένουν όμως και επίσημες απαντήσεις… Όχι δηλώσεις μεμονωμένα. Το σίγουρο είναι πως ότι συνέβη στο Πανθεσσαλικό για όποιον λόγο και να έγινε, δεν έγινε τυχαία (από την άποψη ότι ακόμη και λάθος υπολογισμός να έγινε, υποδηλώνει την ερασιτεχνικότατα με την οποία κινείται η ΠΑΕ, την οποία κάποια στιγμή θα πλήρωνε) και είναι ασυγχώρητο. 

 

Last modified onFriday, 31 October 2014 09:47