noodles volos banner

Όλοι κοντά στη Νίκη Βόλου για την επανεκκίνηση

  • Φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές να την σηκώσουν στα χέρια με στόχο τους τρεις βαθμούς

Το χθες ανήκει στο παρελθόν και πέρα από την πίκρα που έχουν νιώσει οι Νικιώτες για το Πανελλήνιο ρεζιλίκι, μετά και την ματαίωση του αγώνα με την Ζάκυνθο, αφού δεν συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα για να δοθούν στους διαιτητές, σήμερα, είναι αναγκασμένοι, πρόεδρος, φίλαθλοι, προπονητής και παίκτες να δουν το αύριο.

Η Νίκη Βόλου, πρέπει με σοβαρότητα να κάνει μια νέα επανεκκίνηση. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέλει να παίξει με την ιστορία της, ούτε με το μέλλον της.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης, ήταν ξεκάθαρος, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, αφού δήλωσε απερίφραστα ότι ούτε στα πλάνα του είναι να φύγει και να παρατήσει την ομάδα στα κρύα του λουτρού, ούτε συζητά με κάποιους για συγχώνευση με τον Ολυμπιακό για τη δημιουργία μιας ομάδας στο Βόλο.
Άλλοι τα κάνουν αυτά, τόνισε, και κατήγγειλε ότι γίνονται τέτοιες συζητήσεις από κάποιους που θέλουν να τον αναγκάσουν να φύγει.
Η ξεκάθαρη θέση του κ. Πάτση, που σε καμία περίπτωση δεν αποσείει τις ευθύνες του για το «φιάσκο» της Πέμπτης, θα πρέπει να συσπειρώσει όλους τους φιλάθλους της Νίκης και δεν μιλάμε μόνο για τους οργανωμένους, αλλά για την πλατιά, κοινωνική βάση της Νικιώτικης ιδέας.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, ούτε ο Πρόεδρος, ούτε οι φίλαθλοι, να απεμπολήσουν το μεγάλο γεγονός η Νίκη να παίζει στη Σούπερ Λίγκα. Το θέμα δεν είναι η Νίκη να κατακρημνιστεί στις μικρότερες κατηγορίες, αλλά το πώς θα γίνει «ένα», ώστε να παραμείνει στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με ψηλά το κεφάλι.
Μετά από μισό αιώνα, όλοι οι Νικιώτες, χάρηκαν και σήκωσαν ψηλά το κεφάλι. Δεν πρέπει όμως, στις πρώτες δυσκολίες της δημιουργίας μιας νέας ομάδας, με το οικονομικό υπόβαθρο στο ναδίρ, να εγκαταλείπουν την ομάδα της καρδιάς τους, ακόμη και οι ίδιοι οι φίλαθλοι, και να την τιμωρούν με την αποχή τους από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού σταδίου.
Η Νίκη, παρότι αγωνιστικά δεν είναι αυτή που θέλουν οι Νικιώτες, πρέπει να στηριχτεί, με το εισιτήριο τους και τη φωνή τους. Ο προπονητής, Παναγιώτης Τζαναβάρας, ένας εξαίρετος άνθρωπος και προπονητής, πρέπει επίσης να στηριχτεί, και οι οι παίκτες να δώσουν την Κυριακή το απόγευμα, στις 17.15, εναντίον της Κέρκυρας, κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους.
Ο πρόεδρος, κ. Πάτσης, ως υπερήφανος άνθρωπος, να δώσει και πάλι την σιγουριά του ηγέτη και έτσι όλοι μαζί να κάνουν το Πανθεσσαλικό μια δυνατή έδρα.
Οι γκρίνιες, απ’ όλες τις πλευρές, είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσουν και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουν την Νίκη υπερήφανη.
Ήδη, ο τεχνικός της ομάδας, στήριξε τους ποδοσφαιριστές του, που προφανώς και αυτοί σοκαρίστηκαν από το χθεσινό συμβάν. Πρόκειται για νέα παιδιά, ταλαντούχα και αυτό που χρειάζονται είναι να ανεβάσουν την ψυχολογία τους.
Η Κέρκυρα, όπως έδειξε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στέκεται πολύ καλά και θα έρθει στο Βόλο, πιστεύοντας ότι θα κάνει «πελάτη» τη Νίκη. Ας μην ξεχνά όμως ότι η Νίκη έχει ιστορία, έχει αποθέματα και την Κυριακή πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι διάττοντας αστέρας, αλλά μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει.

 

Last modified onFriday, 31 October 2014 17:54