noodles volos banner

Προχωρούν οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

Καλές οι μεταγραφές, όμως στον Παναθηναϊκό προτεραιότητα έχουν τις ανανεώσεις, προκειμένου να διατηρηθεί ο κορμός που έχει δημιουργηθεί. Έτσι, ο Βόκολος δουλεύει εντατικά πάνω σε αυτό το κομμάτι, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay» να αναφέρει πως δεν θα αργήσουν να... σκάσουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Οι παίκτες με τους οποίους γίνονται συζητήσεις, είναι οι Μπεργκ, Καρέλης, Νάνο, Κλωναρίδης, Σιλντενφέλντ, Ατζαγκούν και Δώνης, με τον Σουηδό επιθετικό και τον ταλαντούχο Έλληνα μέσο να είναι αυτοί που είναι πιο «κοντά» σε συμφωνία. 

Εν τω μεταξύ πρόβα για τον αγώνα με την Ντιναμό στην Ρωσία, αναμένεται να είναι το φιλικό με την ΑΕΚ για το «τριφύλλι», με τον Αναστασίου να ξεκινάει τους παίκτες που προορίζει για την ενδεκάδα και στην Μόσχα. Παρόλα αυτά, υπάρχει και ο Νίνης, ο οποίος εκτός απροόπτου θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Ένωση.

Ο 24χρονος δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό που του λείπει είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, με τον τεχνικό των «πρασίνων» να θέλει να τον δει εν δράση, ενώ παράλληλα θα είναι ευκαιρία να μάθει καλύτερα το παιχνίδι της ομάδας, σε κανονικό αγώνα και όχι σε προπόνηση.